TCL 300 iyi midir?

Menemen Baronu

Hectopat
Katılım
21 Eylül 2020
Mesajlar
630
Yer
Trakya
Geçtiğimiz günlerde eniştemin telefonu bozuldu ve benden yeni bir telefon istedi. Ben ona 3000 TL bandında güzel bir şeyler ayarlayacaktım ama o gitmiş benden habersiz telefon almış. TCL 303 adlı telefonu almış ve satan telefoncu da yerli olduğunu söylemiş. Yaşı 62 zaten teknolojiden bir cacık anlamaz. Ben bile teknolojiyle içli dışlı biri olarak TCL'yi pek bilmiyorum sizce bu telefon modeli nasıldır?
( TCL 303 özellikleri bu sitede yazıyor.)
(Kusura bakmayın başlık yanlış. 303 olacak.)
 
TCL, Casper, Vestel ve Reeder gibi markalara koşarak kaçın arkanıza bile bakmayın. Dedeye babaanneye alınabilecek telefonlar.
TCL babam kullanıyor, ben de kulaklıkların vs. Kullanıyorum. Eniştem kullanacak yazmış muhtemelen adam işinde gücünde sadece wp, google, kamera kullanıyor olabilir. TCL fazla fazla yeterli. Fakat diğer markalar için aynı durumu söyleyemeyeceğim.
 
TCL babam kullanıyor, ben de kulaklıkların vs. kullanıyorum. Eniştem kullanacak yazmış muhtemelen adam işinde gücünde sadece wp, Google, kamera kullanıyor olabilir. TCL fazla fazla yeterli. Fakat diğer markalar için aynı durumu söyleyemeyeceğim.

Eniştesinin Max aktivite Facebook kullanmak olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sırf garantisi rahat diye dedeme venüs V6 aldık. Yoksa alınacak cihaz değil kendileri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı