LoL yeni başlayanlar için taktikler

swertY

Picopat
Katılım
29 Temmuz 2023
Mesajlar
795
Çözümler
2
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1.5 sene önce League of Legends oynamayı bıraktım. Bu zamanlarda oynayacak oyun kalmayınca geri dönme kararı aldım. Daha önce de çok üst düzey oynamıyordum zaten dereceli oynamaz herkesi muteler Support'ta Morgana ile keyfime bakardım ancak artık geri başlayıp tryhard oynamak istiyorum. Üst koridor için sanırım Mordekaiser oynamaya karar verdim. Şimdi sizden ricam şu: Üst koridorda nasıl oynamalıyım? Bu düşündüğüm şampiyon uygun mu? Farm yapmakta sorun yaşıyorum nasıl farm yapabilirim? Bu ve bunun gibi önemli olarak gördüğünüz bilgileri yazarsanız sevinirim.
Not: Oyunu oynama gibi şeyler yazmayın hem bağımlı olacak biri değilim hem de toxic görürsem oyunumu bozmalarına izin vermeden muteleyip geçiyorum merak etmeyin :)
 
Tek şampiyona bağlı kalarak oyun kazanamazsın. Karşı takımı antileyecek şampiyonlar ve takımını tamamlayacak şampiyonlar alman lazım. Farmı oynadıkça daha rahat yaparsın. Baktın olmuyor, oluştur bir oda. Kendi kendine sadece farm yap takıl. Son vuruş atmaya çalış.
 
Arkadaşlar zaten daha önce oynadım ve bıraktım oyun çok benlik değil sadece 2-3 hafta da olsa iyi oynamak istiyorum
 

Geri
Yukarı