TFF Tahkim Kurulu, GS'nin 1959 öncesi komisyonu için itirazını reddetti!

Katılım
11 Ocak 2020
Mesajlar
11.739
Makaleler
19
Çözümler
69
Yer
Çankaya, Ankara
TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili kurulan komisyona itirazını reddettiğini duyurdu. Siz ne düşünüyorsunuz? 1959 öncesi şampiyonluklar verilmeli mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

 
Verilmemeli. Saçmalıktan başka bir şey değil. 3-5 takım varken alınan şampiyonluk şampiyonluk değildir.
3-5 takım değil. Bölgesel ligler vardı. Oradan 1. çıkan takım tüm bölgelerin 1.'leri ile maç yapıp şampiyonluk kazanıyor. Toplamda 25-35 maç arası oynanıyor.
 
Galatasaray'a verilirse Fenerbahçe'ye de verilmesi gerekir.
İkisi de şu anlık aynı kalabilir. Fenerbahçe şampiyon olsun da görsün yıldızı.
 
Hayır şampiyonlukları aldıktan sonra yine bizim gerimize düşecekler. 2x rezillik kısacası. Al bir tane şampiyonluk tak 4 yıldızını otur yerine işte.

İlla 5 şampiyonluk geriden comeback attıracaklar.
 
Türk futboluyla pek ilgilenmem ama 59 öncesi şampiyonluk kazanan takımların kupalarının verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sırf eskide kaldı ve kurallar değişti diye kupalar geçersiz sayılmamalı.
 
Türk futboluyla pek ilgilenmem ama 59 öncesi şampiyonluk kazanan takımların kupalarının verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sırf eskide kaldı ve kurallar değişti diye kupalar geçersiz sayılmamalı.
Tüm liglerde sayılan şey sadece bizde sayılmıyor :D 1923'de kurulan bir federasyon ama... 1959'dan öncesini saymıyoruz dediler ama geçen gün 100.yıl'ı kutladılar. Türkiyenin değil kendilerinin.
 
Tüm liglerde sayılan şey sadece bizde sayılmıyor :D 1923'te kurulan bir federasyon ama... 1959'dan öncesini saymıyoruz dediler ama geçen gün 100.yıl'ı kutladılar. Türkiye'nin değil kendilerinin.

Hiçbir ligde yıldız yok (birkaç balkan ülkesi ve Almanya haricinde), bizde var. Yıldız sistemi kalksa kökten çözülür.
 

Geri
Yukarı