Alfajer mi, XANTARES mi?

Hangisi?


  • Oy verenlerin toplamı
    27

EgeStrqfes

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
802
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bence tartışmaya açık bir konu.
XANTARES, bana kalırsa Türkiyede ve Dünyada en sağlam aimlerden birisidir.
2 gün önce yapılan bir soru-cevap videosunda da tabseN (eski takım arkadaşı)'in dediğine göre BIG takımının dünya 1.si olmasında en çok rol oynayan kişi ve o gittikten sonra takım bayağı gerilere düşmüş (1.lerdi şu an top 20'deler). Bana göre en iyi aimlerden biri fakat herhangi bir MAJOR başarısı yok maalesef ki.

Diğer taraftan VALORANT ile aram olmasa da Alfajer adlı kardeşimiz var çok iyi bir aim'e sahip o da ve XANTARES'ten çok daha fazla kupası var, VALORANT'ta en iyi oyuncu olarak gösteriliyor . Bu aralar Instagram'da gezerken bir videoya rastladım, "Türkiye tarihinin FPS oyunlarında gördüğü en başarılı kişi Alfajer'dir" deniyordu ve ben de Technopat Forumdaki dostlarımın, yani sizin görüşlerinizi merak ettim.

* Sizce hangisi kariyerinde ya da direkt aim olarak daha başarılı?
* XANTARES neden kupa kazanamıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'taki FNATIC takımı genel olarak oyuncu olarak güçlü takım ama Xantares CS'deki takımı o kadar güçlü değil herhalde. İkisi de iyi oyuncu. Ama takım farkı ve oyun farkı var.
 
Gereksiz bir oylama. Xantares TR Espor'un en iyi oyuncusu. Alfajer ile kıyaslanamaz.
Xantares kupa kazanmıyor çünkü Space Soldiers döneminde oyuncuların maaşlarını bile ödeyemiyorlardı. Yani destek yoktu. Ama şuan Valorant takımlarının büyük fonlayıcıları var. Onlar sayesinde iyi para kazanıyorlar. Ama SS döneminde maddi sıkıntılar yüzünden başarılı olamadılar.
 
Arkadaşlar sakin :D bende xantaresciyim hepimiz aynı tarafı tutuyoruz ama baktığımızda alfajer 1 yıllık kariyerinde gerçekten Valorant'taki tüm kupaları nasıl almış anlamadım, bir de dediğim gibi bıg adlı takım dünya 1. si bile oldu 1 aylık bir süre boyunca da düşmediler ilk 3'ten ama hiçbir zaman major kazanamadı, şu an bile üstümde Eternal fire forması var fakat umarım xantares daha güzel bir takıma gider ya da bu Esl'de iyi bir yere gelebiliriz :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı