Steam Hesabımın ederi ne kadardır?

Hesabın oyunları gizli, siz bu hesapta hangi oyunlar var nerden anladınız ki? Üye oyunlarını sonradan mı gizlemiş utancından :D CS:GO’da istediğin kadar rozetin olabilir, hiç önemli değil. Önemli, ama yüzlerce lira fark oynayacak kadar değil. Envanterin önemli olabilirdi, hiç bahsetmediğine bakılırsa o alanda da pek bir şey yok. Oyun kütüphanende de hatırı sayılı oyunlar bulunmuyor belli ki, olsa onlardan bahsederdin vs. Mesela kendi hesabımı buraya bırakayım. Envanterde hiçbir şey yok. CS:GO’da 2. seviye 2022 ve 2. seviye 2023 rozetleri var, çok işinize yarayacaksa CS:GO’daki oyun saatim de ~2,1k. Fakat benim hesabımda, aklınıza gelebilecek her oyun var (totalde ~3500 oyun ve 2000’i aşkın dlc). Para edecek olan şey, işte budur. Bu ve envanterdir. Sizde ikisi de yok, hesabınızın değeri için siz ne bekliyordunuz?

Tek oturuşta durumu şöyle özetleyeyim;
Cities Skylines, Europa Universalis IV, Hearts of Iron IV, Crusader Kings III ve Stellaris gibi oyunlarına bütün dlcleriyle sahibim. Sadece Crusader Kings III bile sizin hesabınızdan daha değerli; çünkü hesabınız bu oyunun ve dlclerinin toplam fiyatını bile karşılayamıyor. 67 level bir hesap için ₺150 bile vermem, yukarıda birileri iyimser yaklaşıp böyle bir değer biçmiş falan fistan.
 
Son düzenleme:
Sadece bilgisi olanlar yanıt atarsa sevinirim, calculator gibi kıytırık linkler atacaklar/önerecekler konudan çıkabilir.

Hesabım
CS:GO'da 2023 rozeti almış bulunmakta, rütbesi nova.
Steam'da 67 seviye, CS:GO'da toplam 41 seviye.
Artı olarak Steam'da 20 bin puanı bulunmakta.
2013 kurulum hesap fakat 5-10 yıllık rozetleri bulunmamakta.

Satmayacağım, sadece ne kadar edeceğini merak ediyorum.
600 .
 
Hesabı madem satmayacaksın fiyata neden bu kadar takıldın ki? Sanırım "param boşa gitmedi" diye kendini avutmak için bu kadar üstüne düşüyorsun. Eğer satmayacaksan fiyatı 0 say gitsin. Örneğin benim gözümde benim hesabımın envanter dışındaki değeri 0 TL, oyunlara levele harcadığım parayı eğlenceye harcanmış olarak görüyorum. Bu arada hesabımı şöyle bırakayım.
 
Öncelikle Chrome bozuldu sandırdığın için teşekkürler.
Harbiden, kafamı karıştırdı.
1694503072952.png



Zaten satmayacağım bir fiyat fikri için sormuştum.
Burada yüksek fiyat verilmemesinin sebebi Steam'in yapısının hesap satışına uygun olmayışı, satsanız bile Destek'e yazacağınız bir yazı ile geri alabilirsiniz.

Hesabın açıldığı ilk e-posta ile satılacaksa o zaman düzgün fiyatlara çıkabilir. Ancak o durumda bile daha önce Steam'de alışveriş için kullanılmış kredi kartı numarası ile Destek'den alınma ihtimali var.
 
Tek oturuşta durumu şöyle özetleyeyim;
Cities Skylines, Europa Universalis IV, Hearts of Iron IV, Crusader Kings III ve Stellaris gibi oyunlarına bütün dlcleriyle sahibim.
Yanarım yanarım da zam yemeden önce HOI4 dışında hiçbirini alamadığıma yanarım.
Bu arada 3000+ oyunu olup da profile CSGO koyup oyunları gizleyeni ilk kez görüyorum. O 3K+ badge'ini görmesem bomboş hesap sanardım hahahaha.
 
Yanarım yanarım da zam yemeden önce HOI4 dışında hiçbirini alamadığıma yanarım.
Bu arada 3000+ oyunu olup da profile CS:GO koyup oyunları gizleyeni ilk kez görüyorum. O 3K+ Badge'ini görmesem bomboş hesap sanardım hahahaha.

Hocam ben de tam sizin profilinize methiyeler dizmek için yazacaktım. Şu sıralar manitayla kavgalıyız, kavga esnasında çıkıp karşıma, “nasıl biz bu haldeyken Baldur's Gate 3 oynarsın, The Last of Us'taki Ellie kadar bile mi değerim yok” vb tepkilerle karşılaşmamak için tüm oyun içeriklerimi, oynama sürelerimi her şeyi kapattım. CS:GO'yu da mahsus koydum ki, "hani bak, ben CS:GO bile girmiyorum, süre hep aynı" mesajı vermiş oluyorum…

Vaziyetim içler acısı. Millet şu yaşadıklarımı okurken göbeğini tuta tuta güler. Arayı biraz yumuşattıktan sonra ben de onlara güleceğim ama! "Baldur's Gate 3'ü Deluxe Edition haliyle ₺250'ye aldım ahali, ne haber" diye her birine buradan göz kırpacağım hehehehehe.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
67 seviye hesabı 150 TL'ye bulursanız bana da söyleyin hocam.

Hocam nasıl bir beklentiniz var bilemiyorum fakat Steam hesabı o kadar yaygın alınıp satılan bir şey değildir sebebi ise hesabın geri çekilebilme ihtimali olması her ne kadar güvenli bir siteden satarsanız satın bu ihtimal her zaman alıcının gözünü korkutacaktır.
 

Geri
Yukarı