FSP 650W kullanıyor 4 arkadaşım da.
4 arkadaşınızda kule tipi soğutucu vs var mı, oyunları belki işlemciye yük bindirdiği için drop yiyor olabilir bilmiyorum, bende ASUS RX 6800 XT modeli var sorun yaşamadım.
FSP 650W kullanıyor 4 arkadaşım da.
4 arkadaşınızda kule tipi soğutucu vs var mı, oyunları belki işlemciye yük bindirdiği için drop yiyor olabilir bilmiyorum, bende ASUS RX 6800 XT modeli var sorun yaşamadım.
Oyun oynarken bir anda sistemin kilitlenmesi donup kalma sorununu bu ara bende yaşamaya başladım fakat benim kartım MSI RX 5500 XT. Farklı sürücüler denedim fakat düzeltemedim. OCCT ve birkaç test programı ile sistemimin her zerresini test ettim. Test esnasında en ufak bir sorun yok. Hatta ekran kartını da test ettim OCCT ve FurMark ile bu kilitlenme ve donup kalma sorununu test yaparken 1 kere bile yaşamadım. Oynadığımız oyunlardan mı kaynaklanıyor acaba bilmiyorum ki. Bu aralar NFS Heat oynuyorum bazen 1 saat sonra bazen 3-4 saat sonra bir anda sistem kilitleniyor bazen kilitlendikten sonra bitmek bilmeyen bir dırrrrr sesi başlıyor. Kasadan reset tuşuna basmadığım sürece bitmiyor zaten. Klavye mouse falan da çalışmıyor tabii o esnada. Bu sıkıntı kafayı yedirtecek bana. Oyun oynama zevkim kalmadı.
Aynı korona virüs aşısını olduktan sonra kalp krizi artamaya başladığı gibi, hazır sistem alanlar belli bir zaman sonra sıkıntı yaşıyor herhalde![]()
![]()
hocam merhabalar kolay gelsin.Xfx kullanıcısı olarak böyle bir sorun yaşamadım. Arkadaşımda yazdığın model var onunda böyle bir sorunu olmadı. Ayrıca ben 650w, arkadaşım ise 550w psu kullanıyor. Genel itibariyle eski ekran kartımdan da asus sevdiğim bir marka. Tercih etmeme sebebim xfx in daha ucuz olmasıydı.
Hiç ayar yapmadım hocam.hocam merhabalar kolay gelsin.
Aynı ekran kartım var ve sürekli fan yüksek devirde çalışıyor hangi driver ve ayarları yapyırosunuz acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.