Uygun fiyatlı bilgisayar önerisi

Bütçe
12.500 TL

Pandora_sama

Hectopat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, liseden yeni mezun oldum ve biriktirdiğim staj maaşlarımla bir bilgisayar toplamak istiyorum. Fakat bu konuda pek bilgili değilim o yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Beklediklerim = Visual Studio, Adobe uygulamaları ve Valorant ve benzeri oyunlarda en az 60 FPS alması.
 
Ekran karti ikinci el olsa olur mu ve toplama? 12.5k Arc A750 sistem kalmadi. Ya bütçe 14K olacak ya da ekran karti ikinci el ve toplama.
 
Arıza vesaire olmayacaksa 2.eli de kabul ederim çünkü bütçem şu anki bilgisayarlardan düşük diye biliyorum.







12518 TL!
 






12518 TL!

Kral çok teşekkür ederim uygun bir monitör de bakabilir misin tasarımla çok uğraşmıyorum ondan normal bir monitör yeter.
 
Kral çok teşekkür ederim uygun bir monitör de bakabilir misin tasarımla çok uğraşmıyorum ondan normal bir monitör yeter.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı