Tercihen bilim kurgu tarzı dizi veya film önerisi

390277

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2020
Mesajlar
54
Çözümler
1
Kaliteli bir dizi arıyorum. Yerli yabancı fark etmez. Bilim kurgu tercihimdir. Daha öncesınde the 100 izledim güzeldi. Kurtlar Vadisi önermeyin lütfen.
 
Kaliteli bir dizi arıyorum. Yerli yabancı fark etmez. Bilim kurgu tercihimdir. Daha öncesınde the 100 izledim güzeldi. Kurtlar Vadisi önermeyin lütfen.
Başlıkta film de var ama film olur derseniz öneri yapabilirim hocam. Dizi olarak westworld çok duyduğum bir dizi, izlemeyi düşünüyorum aklınızda olsun sizin de belki beğenirsiniz.
 
The 100 önermeye geliyordum :D The Mandalorian izlemediysen kesinlikle izlemeni öneririm. Eğer izlemeye karar vereceksen 3. sezona geçmeden önce The Book of Boba Fett'i de izlemen gerekiyor çünkü dizi bu şekilde ilerliyor. The Vikings'i de beğenebilirsin eğer The 100 gibi 7 sezonluk bir diziyi bitirebildiysen.
 
Son düzenleme:
Star trek bakabilirsin.

Ben neredeyse tüm serilerini bitirdim bunlar arasından kronolojik olarak da izleyebilirsiniz veya tamamen kafanıza göre de gidebilirsiniz.

İzlemeye Discovery'den başlamayın ben pek beğenmesem bile izledim ama tatmin edici değildi. Enterprise bakabilirsiniz bunun dışında kaptan kirkin olduğu seri var o güzel Deep space nine iyidir ama daha bitiremedim maalesef. Voyager ve Next gen dizilerinin kendince güzel yanları da var ama bazı bölümleri hiç çekilmiyor. Next gen dizisinde holo güverte ve Q bölümleri bir yerden sonra kabak tadı veriyorlar. Voyager için ise bazı konularda geminin kaptanının yaptığı bazı şeyleri sevmiyorum tuvix bölümünü buna örnek verebilirim.
 
Son düzenleme:
Westworld dizisine bakabilirsin. Yine aynı yapımcıların ürünü olan The Peripheral dizisi var fakat ilk sezonda final yaptı. Ben de daha izlemedim ama izlemeye kararlıyım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı