Eksenbilgisayar'dan PC toplanır mı?

Bu hafta içinde ekran kartı ve anakart aldım akşam 21-22.00 suların da söyledim ertesi gün öğlenden sonra geldi sorunsuz.
 
Nasıl indirim oluyor anlamış değilim.Ebrar bilgisayarda indirim olmamasına rağmen 1370TL,Eksen bilgisayar da indirim olduğu halde 1422TL.
 
Hocam ben 3200 TL'ye aldım aynı parçaları Ebrar'dan 3290 Tl'ye alabiliyorum. Benim satın aldığımda vade farkıda dahildi. Şimdi fiyatlar artmış.
 
bende bir hafta sonra eksenden toplayacaktım ama fiyatların artışını görünce şok oldum. Teknobiyotikten toplamayı düşünüyorum artık. Orası nasıl güvenilirmi hızlı gönderiyor mu ?
 
Sonunda Eksen de dayanamadı dolar kuruna. Onlar da fiyatları uçurdu. Bu arada not kısmında belirtirseniz montaj ve test yapıyorlar ben bizzat sordum.
 
Geçen hafta buradan sistem topladım. Herhangi bir sıkıntı olmadı rahatlıkla alabilirsiniz. Ancak montaj ve test konusunda bisey diyemem parçaları mağazadan alıp kendim montaj yaptım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı