PS Plus Deluxe vs PS Plus Extra

PS plus extra da yoğun olarak online oyunlar var.Tabikide Horizon forbidden west gibi hikaye oyunları olsa bile ,deluxda klasikler kataloğu var.Burada eski oyunlar var.Birde deneme sürümleri var.Ama deneme sürümleri Çok gereksiz birşey .Mesela Gow Ragnarokta 3 saat oynayabiliyorsunuz.Tamam bu iyi amaHogwarst Legacy de de 0.75 saat ne kardeşim
Yani anlayacağın oyunları aldıktan sonra denemek istiyorsan ve the last of us uncharyed gibi eski oyunları oynamak istiyorsan Delux u hiç düşünmeden al.şunu söylemeyi unutmuşum oyun deneme sürümünde oyunun verdiği süreyi bitirip,o oyunu alırsan kaldığın yerden devam ediyorsun oyun savelerini silmediğin sürece.
Ama benim param çok değil ben zaten çoğunluk olarak Ubisoft'un ve Online oyun oynayacağım , azıcıkta hikaye oyunları oynasam bana yeter hocam diyorsan Extra
 
Aralarındaki en büyük fark Remastered oyunlar. Deluxe almanızı tavsiye ederim.
 
Yıllık alınca 60 TL fark var. Yani bence Deluxe almak mantıklı. Ben eski oyunları daha sonra oynayacağım için extra aldım. Deluxe daha sonra yükselteceğim.
Bende extra alacaktım ben the last of us hayranıyım bende Left Behind yoktu baktım orda var sırf onun için aldım.
 
Deluxe alınca abonelik süresi boyunca bütün oyunları oynabiliyoruz değil mi? Oyun kataloğu dediği listedeki oyunları indirip oynuyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı