S23 FE alınır mı?

Fiyattan bağımsız baktığımızda ikisinden de iyi ancak fiyatlar baktığımızda bence fiyatını hak etmiyor. Çerçeveleri kalın geliyor bana. Exynos 2200 üst segment için yapılmış bir işlemci olsa da performansı iyi değil. Güç tüketen, yükte uzun süre aynı performansı veremeyen bir işlemci. Samsung bu işi yazılım ile çözmeye çalışsa da bir yere kadar, iş işlemcide bitiyor yine. Bencd üstüne koyup S23 alın, koyamazsanız S22 alın.
 
Hocam bence incelemeleri bekleyin ondan sonra karar verin. Ben de S22 almayı düşünüyorum ama S23FE’nin incelemesini bekliyorum, belki daha alınılabilirdir. Ama çerçeveler ve ön kamerası biraz gözüme battı.
 
Alınmaz. Düz S22 S23FEden daha iyi bir cihaz bakıldığı zaman. Ayrıca yine S23 ile 23FE arasında 3 bin TL gibi bir fiyat farkı var direkt S23 almak daha mantıklı. 2023 yılında Gorilla Glass 5 taktığı telefona pek güvenemedim açıkçası. S21 FE bile Victus ile korunuyor

Gorilla Glass 5 2015'te çıkan cam :D

Artık fiyattan kısmak için mi yapıldı ne oldu bilmiyorum ama dış görünüşü güzel olsa da özellikleri S22'den farksız sayılabilir
 
Sizce S23 FE nasıl olmuş fiyatına göre iyi mi? S21 FE'den iyi mi, S20 FE'den iyi mi?

S21 FE en iyi FE serisidir. S23 FE'nin hem kötü bir camı var. Hem de çerçeveleri çok kalın. S21 ve S21 FE'ye bakın mesela. S21 FE'de ekran gövde oranı S21'den daha fazla. S21 FE işlemci konusunda ve ısınma konusunda üzmez sizi.
 
Telefonu teknoloji mağazalarında şöyle bir dokunmak istiyorumda S21 FEden bir tık iyisi gibi duruyor. Kamera anlamında da İşlemci anlamında da üzerinde pek durulmamış gibi. Zaten Fazlalık olan işlemciyi S22'den atıp buna eklenmiş hissi vermesi de alınmaması için sebep gibi duruyor.
 

Geri
Yukarı