Samsung Galaxy S23 FE alınır mı?

Bütçe
22000

jessepinkmanx35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 22K bütçem var. iPhone 13 almak istiyordum ama maalesef şu an şartlar el vermiyor. Bu telefonda iyi diye duydum siz ne düşünüyorsunuz? Başka önerileriniz var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

S23 FE 21.5K

Kullanıyorum, pil performansı beklentin yoksa alınır.

S23 FE güzel cihaz ama yerinizde olsam S22'yi tercih ederim ne de olsa Fan Edition ve S22'nin işlemcisi S23 FE den bir tık daha iyi ve fiyatları da aynı S22 bakmanızı tavsiye ederim ama tabii ki de sizin kararınız.

Pili ilk başlarda kötü hissettiriyor ama sonralardan alışıyorsun; zaten takıyorsun sıfırken maksimuma çıkması 1.5 saat falan. Pil ömrü de 120Hz günlük kullanımda 5 saat civarı bu arada. İyi cihaz, ben şimdiye kadar hiçbir şeyde kasma hissetmedim ama ısınma oluyor; o da sabit 60 FPS PUBGM oynayınca oluyor.

S23 FE güzel cihaz ama yerinizde olsam S22'yi tercih ederim ne de olsa Fan Edition ve S22'nin işlemcisi S23 FE den bir tık daha iyi ve fiyatları da aynı S22 bakmanızı tavsiye ederim ama tabii ki de sizin kararınız.
Benim telefon işi biraz aceleye gelmişti aklımda o iki telefon vardı gittim Vatan'a bir baktım S22 minnacık; 23FE aldım çıktım.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben öyle telefonda çok oyun oynayan biri değilim günde 1 oyun Wild Rift belki oynarım. S23 FE bana daha yakın geldi yarın alırım muhtemelen.

Bu sorular ne zaman bitecek. Bu tarz konular çok açıldı ve bir sürü videolar var. Karşılaştırma yap bütçen varsa iPhone al yoksa veya F/P istersen S23 Fe al geç.
iPhone bakılacaka 13'ün altına asla düşülmez bu devirde ve özellikle Pro veya PM modellere bakılmalı. Düz model alınacaksa da sıfır fiyatlarına bakıldığında illa IOS olacaksa alınır ama öyle bir şart yoksa aynı fiyat bandındaki Android düz model iPhone telefonu ikiye katlar.

iPhone bakılacaka 13'ün altına asla düşülmez bu devirde ve özellikle Pro veya PM modellere bakılmalı. Düz model alınacaksa da sıfır fiyatlarına bakıldığında illa IOS olacaksa alınır ama öyle bir şart yoksa aynı fiyat bandındaki Android düz model iPhone telefonu ikiye katlar.
Aynen öyle. Bu yazılar açılan konularda yazmış insanlar. Ayrıca boyut muhabbeti ve kamera gibi muhabbetler de bolca muhabbeti döndü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı