Kim dedi hızlı çevirince FPS düşürüyor diye? Alakası yok.@picl raknhocam N3'un daha iyi olduğunu biliyorum fakat connect Game'den olması sıkıntı ASUS'un da hızlı çevirince FPS düşürüyormuş başka öneri var mıdır?
Fare kaynaklı bir durum değildir. Birçok farklı siteden yorum okudum hiçbirinde böyle bir şey görmedim. İncelemelerde de bahsedilmemiş.@picl raknhocam bilmiyorum incelemelerde yorumlarda okumuştum.
Tabii ki. Zaten böyle bir problem olursa, ki çok çok çok düşük bir ihtimal, İtopya ile iletişime geçebilirsiniz.@picl raknhocam bilemiyorum o zaman alınır o zaman değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.