Yapacak bir şey bulamamak

Mobil oyunlar kötü ama emülator oyunlar çok güzel olur. Özellike telefondan oynayabileceğin Nintendo 3DS oyunları çok güzel.

PSP oyunlarına da şans vermeni öneririm.

YouTube'dan top 3DS Games yaz, kendine liste hazırla ve oyunları oyna güzelce.

PSP oyunlarını bırakalı çok oldu hocam. Eski oluyorlar zaten PPSSPP'den oynadığım için. Bir tane bitirebildiğim var sadece. Ve Nintendo 3DS?
 
Yapacak biş bulamamanın sebebi günlerini boş geçirmen olabilir. Örneğin gün içinde sürekli aynı şeyleri yaparsan sıkılırsın. Fakat gündelik ders çalışmaya başlarsan o her gün yaptığın şeyler azıcık bir vakitte bile çok zevk verir.

Harbi çok aynı. Olabilir ne bileyim denerim.

Kulaklıklarını takıp son ses eşliğinde dans etmeyi deneyebilirsin.

Düşündükçe komik bir sahne geldi aklıma enjdkdksj. Hocam genelde müzik dinlerken hayal kurmayı severim her gün 1saat yapıyorum zaten.

Onda da güzel oyunlar var. Bir dene istersen. Bir de PSP aslında Sony'nin yan ürünü. Nintendo 3DS ana konsoldu ve çok güzel oyunlar çıktı zamanında.

Mobilde var yani hepsi? Bir de PPSSPP için oyun da önerir misiniz? Ben eski oldukları için hepsini sevmedim de. Sadece ben 10alien Force vilgax attacks'ı bitirmiştim.
 
Mobilde var yani hepsi? Bir de PPSSPP için oyum da önerir misiniz? Ben eski oldukları için hepsini sevmedim de. Sadece ben 10alien Force vilgax attacks ı bitirmiştim.
Tabiki
PSP oyunları
Bakugan Battle Brawlers
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
God of War PSP oyunlar
GTA 3
GTA Vice City
Monster Hunter PSP oyunları
Burnout Dominator
Editli Pes 2013 oyunu

3DS
Pokemon oyunları
Monster Hunter oyunları
Mario oyunları
Bomberman
The Legend of Zelda oyunları (güzel oyunlardır)
 
Tabii ki.
PSP oyunları.
Bakugan Battle brawlers.
Naruto: Shippuden Ultimate ninja ımpact.
God of War PSP oyunlar.
GTA 3
GTA Vice City.
Monster hunter PSP oyunları.
Burnout dominator.
Editli PES 2013 oyunu.

Hocam dediğin gibi dediklerinizin bazılarını oynadım ve harbi çok eski insanlar nasıl zevk alıyor onu bile anlamıyorumm God of War dışında saydiklariniz iyi gelmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı