Trendyol satıcısı orijinal ürün satıyor mu?

Alakası yok. Samsung telefonlarını Samsung’da satıyor Trendyol veya HB’de satıyor garantisi ithalatçı mı oluyor? Satıcı Trendyol’un kendisi başka birisi değil. O da Anker’in Türkiye’de servis sağlayıcısı kimse onun tarafından garantilidir.

Satıcının HB, Trendyol veya Amazon olduğu ürünlerden kuşku etmeyin alabilirsiniz.
Kararsız kaldım şimdi...
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot 2023-10-12 165506.png
    Screenshot 2023-10-12 165506.png
    179,4 KB · Görüntüleme: 17
Kararsız kaldım şimdi...

Sen arkadaşın dediğine bakma. Sen iPhone alacağın zaman sadece Apple’dan alınca mı resmî garantiye sahip oluyorsun? Aynı sistem. Trendyol’da kendi satıyor servisini yine orijinal Anker servisi üstleniyor. Ben de Q30’u Hepsiburada’dan ve satıcı olarak da HB’nin kendisinden almıştım. Garantisini orijinal Anker servisi sağlıyor bu kadar basit. Trendyol’dan alın.
 
Sen arkadaşın dediğine bakma. Sen iPhone alacağın zaman sadece Apple'dan alınca mı resmî garantiye sahip oluyorsun? Aynı sistem. Trendyol'da kendi satıyor servisini yine orijinal Anker servisi üstleniyor. Ben de Q30'u Hepsiburada'dan ve satıcı olarak da HB'nin kendisinden almıştım. Garantisini orijinal Anker servisi sağlıyor bu kadar basit. Trendyol'dan alın.

İthalatçı garanti var yani Trendyol satıcı garantisi diğeri Anker garantili.
 
Ya dostum iyi misin? İthalatçı garanti mi yazmış Trendyol oraya. Orijinal servis garantili bir ürünü pek çok satıcı farklı olarak satabilir. Sadece marka orijinal servis sağlıyor diye bir şey yok.

Alttan Trendyol garanti seçiyorsun diğeri resmi tamamen Anker'in ta kendisi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı