iOS 17 sonrası sorunlar arttı mı?

İphone xs ve iphone 14 pro da aynı icolud hesabı kullandığı için 2 telefonda da arama kaydı aynı görünüyor, tüm işlemleri yapamama rağmen sorunu çözemedim. 2 telefondada arama kaydı aynı görünüyor...
 
IOS'un stabil olmadığı ile ilgili eleştiriler haklı. iOS 11'den bu yana çıkmış en kötü sürümü (iOS 16) kullandık. iOS 17'de benim de şu an gözlemlediğim birçok sıkıntı var. Lakin iOS 15'ten 16'ya geçerken olduğu kadar sorun yok. iOS 17 daha altyapı odaklı bir güncelleme. Henüz ilk sürümleri olduğundan yine iOS 16 gibi stabil değil pek ama ilerleyen sürümlerde bunlar giderilecektir. iOS 17'de pek yenilik görmeme sebebimiz bu. iOS 16 ile ciddi altyapı sorunları yaşandığı ve bunları çözmezlerse başları belaya gireceği için iOS 17 komple bug fix ile geçecek.

Apple yazılım departmanında ciddi bir problem var. Bu problemlerde gördüğüm kadarıyla dışarıya yansıyor. iOS 16'yı bazen Apple'da staj yapan amatör yazılımcıların geliştirdiğini düşünüyorum.

iOS artık çok sorunlu olmaya başladı. iPhone 6'dan iPhone 11'e geçtim, yani iOS 12'den iOS 16.4'e. Sonrasında iOS 16.5'e geçtim ve bende felaket böyle başladı. Keşke iOS 16.4'te kalsaydım.
 
Iphone SE2020 kullanıyorum. IOS17'ye geçtikten sonra sinir bozucu bir şekilde sürekli hücresel veri uyarı kapalı diye bir uyarı alıyorum. Önceki sürümde böyle bir sorun yoktu. Sürekli spotify'de çevrimdışı müzik dinleyen birisi olduğum için bu uyarı hep karşıma çıkıyor. Aynı sorun sizde de var mıdır? Varsa çözümü var mıdır?
 
Benim de cihazım iPhone 13 iOS 17.0.3 güncellemesini yaptığım güne lanet olsun telefonum iPhone 6S gibi kasıyor geçişler arası gözle görülür bir donma var bir an önce çözülmesi lazım bu sorunun bu yazıyı yazarken bile telefon kasıyor.
 

Geri
Yukarı