Steam Türk lirası desteğini kesiyor

  • Konuyu başlatan Perax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2B
  • Görüntüleme 101B
Fiyatlar sabit kalmayacak ki, döviz kuru artarsa fiyatlar da otomatik olarak artacak. Zaten fiyatlar sabit kalacak olsaydı sabit bir fiyat belirlerlerdi, olur biterdi.
Fiyatlar sabit kalıyor. 25 doları her zaman 25 dolar olarak ödüyorsunuz. Sadece para değersizleşiyor ve dolara karşılık olarak verilen para biriminde daha fazla ödemek gerekiyor. Satıcı, kuru düşünmek zorunda kalmıyor. Yeni sistemle satıcıyı suçlamak imkansız hâle geliyor. Bu olurken muhtemelen maaşlara da zam geliyor ama genellikle aynı oranda olmuyor. Şahsen Türk lirasını neredeyse hiç kullanmıyorum. Cebimde 5 saniye sonraki değerini bile tahmin edemeyeceğim bir para ile gezmek pek mantıklı gelmiyor. Doların değeri fazla değişmedikçe cebimdeki dolar veya euro ile 10 sene sonra da aynı oyunu alabileceğim. Satıcı da her zaman aynı parayı kazanacak.
 
Son düzenleme:
Evet. TL cinsi kalktı bile zaten şu an. Fiyatlandırma panelinde TL USD olarak gözüküyor.
1698249437784.png
 
Hocam öyle bir anlattınız ki oynayasım geldi :D

Hayatımda ilk defa bir oyun karakterine bağlandım spolier vermiyeyim ama birkaç olay gerçekten insanı ağlatır derecesindeki bende ağladım hikayesi biraz karmaşık olarak başlıyor gibi gözükecekdir gözünüzde ilk te ama öyle bir anlatıyor ki hikayeyi anlamak istemeseniz bile anlıyorsunuz. Neyse umarım bir ara oynarsınız böyle bir oyunu kimsenin kaçırmasını istemiyorum.

(Vallahi oyuna karşı çok doluyum çok fazla yazıcağım varda uzatmak istemiyorum)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı