R9 380 bozuk görüntü sorunu

ctkk

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2016
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • Sistem özelliklerim: I5 6402P İşlemci
  • Sapphıre R9 380 4 GB Ekran kartı
  • MSI H110M PRO-VD Anakart
  • Zalman ZM 600LE PSU

Yukarıdaki sisteme sahibim, aldığım zamandan beri çeşitli sıkıntılar yaşıyorum. Kimi zaman "Thread stuck in device driver" hatası aldım format attım sürücüleri güncelledim ne yaparsam yapayım düzelmedi. Kimi zaman ekran kıpkırmızı oldu hadi onda çok takılmadım Battlefield 1 betasında oldu diye, en sonunda da resmini attıığım gibi ekran mor oldu monitörde sinyal yok diyor, mor ekran geliyor kasa çalışmaya devam ediyor. Restart attığımda her şey normale dönüyor, çok anlamam bu işlerden artık sıkıldım. Sorun ekran kartındaysa direk garantiye göndereceğim, sizce sorun ekran kartında mı?

Ekran Alıntısı7-min.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 1 kere bile olsa gönder. Garantin varsa gönder biraz sabredeceksin sadece. Cd'ye falan gerek yok. Ben 5 kere ekran kartımı yolladım.Kendine sıkıntı yaratma. Seni bu duruma düşürenler utansın :) Adam akıllı kart yapmazlar sonra bizlere böyle soru sordurturlar. Cevaplar da şudur ''Garantiye yolla''Sinirlendim yine. Yolla şu lanet olası kartı dostum. Sorun başka bir şey olabilir mi tam bilmiyorum başka arkadaşlar sana tavsiyelerini söylerler ama ben böyle ekranları görünce cevabım hep aynı olur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı