Kanıtın var mı bununla ilgili?İade olan ürünler kullanıldığı için.
Toplu alıp kar marjını azaltıp sürümden kazanıyorlarHazır sistemlere bakıyorum bazen ekran kartından ucuza sistem oluyor. Neden?
İade olan ürünler kullanıldığı için.
Hazır al ama bunun için başka konu aç.
Parçalar hem toplu satılıyor, hem de firma elinde kalan ürünleri sisteme dahil ederek elinden çıkarıyor. Farkettiyseniz içerik üreticilerinin paylaştığı F/P hazır sistemlerin içinde hep tercih edilmeyen markaların ürünleri olur.
Ekran kartlarında ZOTAC,
SSD ve RAM'lerde Goodram,
Kasalarda VENTO...
vesaire vesaire. Daha bir ton marka ve ürün var.
Yaklaşık 1 yıl önce hazır sistem almış biri olarak bu durumdan ben
Yani hazır sistem almak yerine toplamak mı daha mantıklı?
Yukarıdaki arkadaş gibi ben de mağdur olmayayımEğer iyi bir hazır sistem bulursan onu alman mantıklı olur daha uygun olabilir.
Duruma göre değişir. Bazı firmalar içerik üreticilerine sponsor oluyor ve sistemi normalde olduğundan çok daha uyguna satışa çıkarıyorlar. Normalde toplayarak 15.000 TL harcayacağınız bir sistemi hazır olarak 10.000 TL'ye alabiliyorsunuz.Yani hazır sistem almak yerine toplamak mı daha mantıklı?
Ben mağdur olmadım hocam yanlış anlamayın.Yukarıdaki arkadaş gibi ben de mağdur olmayayım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.