Vadedilen hızı alamıyorum

Tinyx

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2018
Mesajlar
259
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ABRA A5 V13.1.1
GTX1050M
i5 8300H
16GB RAM
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Junior Developer - Öğrenci
Ortalama 1,5 yıldır Türk Telekom fiber internet kullanıyorum.

Normalde kullandığım paket 100Mbps indirme hızı sağlıyordu. Birkaç ay önce internet sağlayıcım beni telefonla arayarak adresimde 1000MBPS'ye kadar hız alabileceğimi söyledi. Paket fiyatlarını öğrendikten sonra 500Mbps hıza sahip olan paketi seçtim.

O günden beri bir kere bile vadedilen hızı göremedim. Daha da kötüsü yanından bile geçemedim. Gördüğüm en yüksek hız 350Mbps. Şu ana kadar müşteri hizmetleriyle 2-3 kere iletişime geçtim. Hepsi sonuçsuz kaldı. Her seferinde arıza kaydı oluşturuldu ama ardından sorunun çözüldüğüme dair SMS geldi. Adresime ekip geleceğini söylediler o da gelmedi.

Benim derdim hızdan ziyade para. Bana 300Mbps hız da yeter aslında. Fakat alamadığım hızın parasını ödemek çok koyuyor. Ek olarak yaşadığım ilçeden dolayı farklı bir internet sağlayıcısına da geçmek istemiyorum. Zaten diğerleri en yüksek 100Mbps hız veriyor.

Bu mağduriyet karşısında hangi haklara sahip olduğum konusunda fikrim yok. Araştırabilecek vaktim de yok. Birkaç arkadaşım sözleşmeyi tazminatsız feshedebileceğimden bahsetti fakat Türk Telekom'dan ayrılmak istemiyorum.

Tecrübesi ve fikri olan arkadaşları dinlemek isterim.
 
Son düzenleme:
paranı geri alabilirsin, çünkü kusurlu hizmet sayılıyor bu. Mesut çevik bununla ilgili bir video çekmişti.

İnternet sağlayıcısına mail at kanıtla berber alamıyor vaat edilen hızı diye. Gene vermezlerse tüketici hakem heyetine başvurursan ödediğin tüm paranı geri alabiliyor sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı