Asus GTX 750 TI O.C CS:GO FPS sorunu

wildsoldier

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,

İlginç bir problem ile karşı karşıyayım. Sizlere danışmak istiyorum. Öncelikle bu ekran kartını alalı bir kaç ay oldu. İlk ekran kartını alıp bilgisayarıma taktığımda yaklaşık 260FPS aldım CS:GO üzerinde. Artık 60-70FPS alıyorum.

Sistem;
Windows 10 Pro
i7 920 işlemci ( ark.intel.com/products/37147/Intel-Core-i7-920-Processor-8M-Cache-2_66-GHz-4_80-GTs-Intel-QPI )
HyperX 8GB Ram ( 4x2GB )
120GB Ssd storage
Driver Nvidia 361.93 (Güncel)

İlginç bir şekilde CS:GO ve Dota2 de düşük FPS almaya başladım. Bunun nedenini de bir türlü bulamıyorum. Eski driverlar ile denedim. Experience ile optimizasyon denedim. Grafik ayarlarının envai çeşidini yaptım ve denedim. Yüksekte de denedim düşükte de denedim. Bırakın 60-70 FPS'i 40'lara düşüyor. Bilgisayarımda olabilecek problemleri göz önüne alarak ekran kartımı arkadaşımın APU bilgisayarına taktım. Kendi APU'su ile 260 FPS alıyor. Benim ekran kartımı takınca yine aynı şekilde 60-70 bazen 40 FPS almaya başladım. Ona da en güncel nvidia driver'ını kurmuştum.

Acaba burada yeni aldığım bu ekran kartında donanımsal herhangi bir problem olabilir mi? Ancak fanları bile dönmüyor yani ısınmıyor. ( Bu modelde sıcaklığa göre fan devreye girmektedir. ) Sizce bu problemi çözmek ya da tespit edebilmek için deneyebileceğim farklı yöntemler var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Problem çözüldü mü acaba ?

Aynı problem bende de var. Technopat'n topladığı sistemi topladım ilk zamanlar cs:go min 200fps ve şimdi max 110fps ortalama 70fps alıyorum.
Üstelik ayarlarını 4:3 1024 ve diğerleri low da...

Oyundayken ss çektiğimde MSI AfterBurner rakamları çıkmıyor. Ayrıca programdan sonuç bilgilerini alabiliyormuyuz ?
 
Problem çözüldü mü acaba ?

Aynı problem bende de var. Technopat'n topladığı sistemi topladım ilk zamanlar cs:go min 200fps ve şimdi max 110fps ortalama 70fps alıyorum.
Üstelik ayarlarını 4:3 1024 ve diğerleri low da...

Oyundayken ss çektiğimde MSI AfterBurner rakamları çıkmıyor. Ayrıca programdan sonuç bilgilerini alabiliyormuyuz ?
Telefon yardımı ile çekin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı