Lise için çanta önerisi

Ahmsef

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
3.167
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, annemin yeni aldığı çanta bana 2 ayda 3 yıllık çantamdan çok çektirdi. Ben genellikle 2-3 test kitabı + defter + 2 tane ders kitabı falan taşıyordum en sonunda pes ettim ders kitaplarımı okula taşıdım. Fakat annem bu yıl beni yemekhaneye kaydettirmeyip her gün silindir şeklinde kapta yemek taşırma işkencesi de çektirtiyor. 65 litre 70 litre ne kadar büyük olabilirse olsun ve en az 2 su koyma bölmesi, en az 4 göz ve kaliteli olsun. Sanırsam en iyisi dokuma oluyor. Bütçe vermiyorum fakat 2000-3000 lira falan olmasın. Zaten çantalar genelde 300-500 oluyor.
 
Omuza geçirmeli çantalardan yok mu hiç ya.
 
Hocam tek bölmeye ne sığdırayım Allah aşkına? Oraya 4 göz olsun demedim mi ben? Markalar zaten tek omuzuyla bomboş minnak çantayla gezen adamlar için yapıyor çantaları. Monster çantam var o bile daha iyi bölmesi.
Üstte attığım çanta istediğine uygun.
 
Escape markasını öneririm, fiyat kalite olarak iyidir. Arazide bu çantanın biraz daha büyük olanını kullanıyorum (şu anda satışta bulamadım) ve gayet memnunum, polar mont, yemek, su, not defterleri, ve ıvır zıvır bir süre şey sığıyor içine. Sırt kısmı ve askılıkları da bununla aynı. Kalın süngerli, ağrı falan yaptırtmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı