The Last of Us Part 2 Remastered Duyuruldu

Açık bir şekilde PS 5'e oyun dolsun diye yapıyorlar yoksa ona bakarsanız da çıktıktan 2 sene sonra PS 5 ile aynı zamanda marvels Spider-Man Remastered çıktı yani oyun olsun diye yapıyorlar kaç senedir yoksa TLOU 2 gibi bir oyun için niye Remastered yapıyorsunuz eşek misiniz gidin Uncharted 1,2 , GoW üçlemesi ne bileyim Bloodborne (biraz daha yeni) falan için remake yap gidip 2-3 senelik oyuna da ayar çekme be.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Oyunu alanlara biraz indirim yapılır ancak ama zaten bedava olmasını beklemek mantıksız. Sonuçta para harcıyorlar. 20 dolar vya 10 dolardan vs. yükseltilebilir ama 70 doları geçirecekler gibi duyor😀
10 dolara yükseltme olacağını açıkladılar, zaten çoğu oyun ps5 sürümü için bu fiyatı istiyor.
 
10 dolar yükseltme için gayet makul bir fiyat. Bugüne kadar oyunu almamış olan adam da bırakalım 80 Dolar versin (Yurt Dışı piyasasında normal bir fiyat). Remastered kültürünün yaygınlaşması nostalji isteyenlerin işine geliyor. Hem unutmayalım ki bu işler talepten doğuyor. Satıyor ki yapıyorlar, ne zaman ki bu işten para kazanmazlar, o zaman yapmayacaklar. O günü onlara gösterecek olan da satın alan bizleriz. O yüzden Sony öyle yapmış, EA böyle yapmış bunları konuşmanın çok anlamı yok. Satın almayız, tepkimizi böyle gösteririz olur biter.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı