Not almak için tablet önerisi

Shouz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Üniversite 2.sınıfım, not almak için tablet arıyorum. Bütçe önemli değil ama beni 3 yıl götürüp kasma yavaşlık hissiyatı oluşturmayacak yüksek hertz tablet arıyorum. Kalem şart, klavyesi de olursa iyi olur.

Üniversitede not almaktan başka bir şey için kullanılmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon konsunda herkesin bir favorisi ve alışkanlığı vardır orada kimseye bir şey diyemem ama tablette ben Samsung'un önde olduğunu düşünüyorum ve kendim kullanıyorum gayet de memnunum.

Kalem yanında geliyor ve herhangi bir şarj şartı yok kalem için.

Ben öyle düşünmüyorum. IPad'in uygulama desteği ve yapabildikleri Samsung'un çok ötesinde. Samsung tablet konusunda telefonun büyüğü mottosunu benimserken iPad MacBook'un küçüğü diyor. Adam 11 inç tablete M5 çip koymuş sen bu tablette istersen emülasyona gerek duymadan native olarak Death Stranding, Assassin's Creed gibi oyunları bile oynayabiliyorsun. Diyecek çok bir şey yok adamlar final cut bile getirdi daha ne söyleyelim yani.

1764230210180.png

Bu görselde de Samsung'un ısınıp throttle yediğini rahatlıkla görebiliyoruz.

Ben öyle düşünmüyorum. IPad'in uygulama desteği ve yapabildikleri Samsung'un çok ötesinde. Samsung tablet konusunda telefonun büyüğü mottosunu benimserken iPad MacBook'un küçüğü diyor. Adam 11 inç tablete M5 çip koymuş sen bu tablette istersen emülasyona gerek duymadan native olarak Death Stranding, Assassin's Creed gibi oyunları bile oynayabiliyorsun. Diyecek çok bir şey yok adamlar final cut bile getirdi daha ne söyleyelim yani.

Tabletin kullanım amacını aşan şeyler tamamen gereksiz başka hiçbir şey değil bir tablete 55k vermek mantıksız hele sadece not almak isteyen öğrencinin bunu alması daha da bir gereksizlik.
Tabii tabletten Assassin's Creed oynamak isteyen alsın 😄.

Tabletin kullanım amacını aşan şeyler tamamen gereksiz başka hiçbir şey değil bir tablete 55k vermek mantıksız hele sadece not almak isteyen öğrencinin bunu alması daha da bir gereksizlik,
Tabii tabletten Assassin's Creed oynamak isteyen alsın 😄.

Bütçe sıkıntısı olmadığı için alabileceği en iyi ürünü alsın dedim. 3 sene değil de 6-7 sene tık demeyecek bir cihaz olmuş.

Bütçe sıkıntısı olmadığı için alabileceği en iyi ürünü alsın dedim. 3 sene değil de 6-7 sene tık demeyecek bir cihaz olmuş.

Arkadaşın kullandığı telefon da bağlı alacağı tablet dikkat edersen konuyu açarken sadece not alınacak yazmış şunu da es geçmeyelim tabii Samsung S11 serisinin işlemcisinin 3 sene götüreceğini söylemek Apple fanatikliği biraz, içindeki işlemci uzun yıllar götürür.

Arkadaşın kullandığı telefon da bağlı alacağı tablet dikkat edersen konuyu açarken sadece not alınacak yazmış şunu da es geçmeyelim tabii Samsung S11 serisinin işlemcisinin 3 sene götüreceğini söylemek Apple fanatikliği biraz, içindeki işlemci uzun yıllar götürür.

S11 3 sene gider demedim, Apple daha uzun gider e getirdim lafı. Sadece not alınacak ise Tab A9 da önerebiliriz. Bütçe belirtilmediği için alabileceği en iyi cihazı önerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı