Rust 20 Kasım'a kadar indirime girer mi?

4 gün sonra alayım o zaman oyunu, 2 hafta iade süresi var kasımın 23'üne denk geliyor. Tam iki hafta doldu diye iade almazlar belki 1 gün boşluk bırakayım o yüzden. 21'inde sonbahar indirimi başlayacakmış indirim falan olur da fiyatı düşerse iade ederim daha ucuza alırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.

''X oyunu indirime girer mi'' soruları bıktırdı artık. Her konuya aynı cevap veriyoruz. Yine vereceğim: Her oyunun ayrı ayrı indirime girme tarihi yok. Yani ''X oyunu x gününde, Y oyunu Y gününde indirime girer'' diye bir şey yok! O yüzden cevabı yok! Yayıncı ne zaman isterse o zaman indirime sokar, isterse hiç sokmaz!

Oyunun yurt dışı fiyatı $39,99. Eğer tam fiyat çekerlerse bizde ₺1.200 civarı olur USD geçişinden sonra. MENA-USD'ye göre fiyatlandırma yapsalar dahi şu anki fiyatından daha fazla olacak. Yani alacaksan al. Zam da gelmez, zaten USD'ye geçilecek.
Aman hocam sakin olun bu kadar öfke zararlı bünyeye. :)
 
19 una kadar gelmezse alırsınız, sonbahar indiriminde gelince de iade eder oradan alırsınız. Ayrıca Nays üzerinden alırsanız %20 indirim ile 240 lira civarına geliyor.
 
Son saatler, belki de son dakikalar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı