Dağ 2 Filmini İzleyenler ve Yorumları

Film'e 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz ?

  • 1

    Oy: 4 11,1%
  • 2

    Oy: 0 0,0%
  • 3

    Oy: 2 5,6%
  • 4

    Oy: 2 5,6%
  • 5

    Oy: 0 0,0%
  • 6

    Oy: 2 5,6%
  • 7

    Oy: 5 13,9%
  • 8

    Oy: 4 11,1%
  • 9

    Oy: 3 8,3%
  • 10

    Oy: 14 38,9%

  • Oy verenlerin toplamı
    36
Katılım
1 Şubat 2014
Mesajlar
1.846
Makaleler
31
Çözümler
2
Yer
Artvin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Filmi izleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum, ilk önce ben yorumlamak istiyorum; ilk önce film herhangi bir siyasi propagandaya kurban edilmemesi ve yandaş olmamasını beni etkileyen en önemli yönlerinden biri orduyu ve Türk askerini Türk askerinin gözünden yansıtması ayrıca gerçek teçhizat kullanarak bu filmi yapması gerekli eğitimlerin alınması yani askeri yansıtmak için asker olmaları takdire değer. Ben 23 yaşındayım ve bu zamana kadar izlediğim en iyi Türk yapımı film diyebilirim filmde her şey var arkadaşlık, dostluk, sevgi, sadakat, saygı ve izlerken gururlandığımı ve gözlerimin dolduğunu utanmadan söyleyebilirim. En beğendiğim ve duygulandığım son sahne oldu.

oVtA8Afw.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Filmin güzel olduğunu düşünüyorum fakat milliyetçilik algısı ile duyguların karıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir çok başyapıt bile 10.0 puan alamamasına rağmen milliyetçilik yapılıp bu filme tam puan verilmesine karşıyım.
 
Bu tür Vatan Aşkı aşılamaya yönelik filmlerin daha da yaygınlaşması taraftarıyım. Özellikle yine bu film gibi TSK ve Devlet destekli olarak yapılmalı bu.
Tüm Türk yapımı filmler arasından 10 üzerinden 10 puanı rahatlıkla alır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı