animloss
Kilopat
- Katılım
- 6 Eylül 2020
- Mesajlar
- 646
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 13
Sarı sitede 2. el şöyle bir ilan buldum. Sizce alınır mı? Sizin tavsiyeleriniz neler?
Tavsiyeniz var mı hocam? Yeni bir sistem almayı düşünüyorum ama sıfır ikinci el farketmez f/p olması yeterli benim için.Alınmaz.
Aynı rengin laciverti mesela hem de sıfır alarak için daha rahat eder. Ama hazır sistem indirim kovalarsan 19-20k arasıda böyle bir sistem alabilirsin. Acele etme derim.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Tavsiyeniz var mı hocam? Yeni bir sistem almayı düşünüyorum ama sıfır ikinci el farketmez f/p olması yeterli benim için.
Hocam peki sizce kasa İtopya'dan mı alınmalı yoksa Sinerji (yasak olup olmadığını hatırlayamadım)'den mi?Aynı rengin laciverti mesela hemde sıfır alarak için daha rahat eder. Ama hazır sistem indirim kovalarsan 19-20k arasıda böyle bir sistem alabilirsin. Acele etme derim.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Evet şimdi farkettim onu.20 bine aldığı sistemi 26 bine satmaya çalışıyor. Alma elinde patlasın.
Bütçe ortalama 25k ise kesinlikle bu bütçede 7500F ve 4070 kombinasyonlu bir sistem almanı tavsiye ederim. Kasayı nereden aldığın önemli değil, önemli olan kasanın ve kullanılan PSU'nun iyi olması. Genelde hazır sistemlerde PSU ve kasa upgrade edilir. @Kaanolovski önerdiği sistem bütçeniz için iyi seçenekler arasında.Hocam peki sizce kasa İtopya'dan mı alınmalı yoksa Sinerji (yasak olup olmadığını hatırlayamadım)'den mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.