H61 anakart sistem güçlendirme

Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
2.389
Çözümler
10
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba, H61 anakartlı sistemimi güçlendirmek istiyorum fakat tavsiyelere ihtiyacım var. Güç kaynağım 250W...

Şu anda i3-2100, 4 GB RAM, R7 240 var.

Cumartesi günü işlemciyi ve RAM'leri değiştireceğim, i7 2600 ve 2x4 8 GB RAM yapacağım. Güç kaynağı siteleri 200W gibi bir güç gerektireceğini söylüyor.

Ekran kartını da değiştirmek istiyorum çünkü Forza oynamak gibi bir amacım var. Gelelim asıl konuya, dışarıdan güç kaynağına bağlanmayan ama RX570 seviyelerinde performans verebilecek bir karta ihtiyacım var ve kart 70W'dan düşük güç harcamak zorunda çünkü bu kasa ya çöpe gidecekti ya da Forza oynamama yardımcı olacaktı ben Forza'yı seçtim. Diyorsanız ki öyle olmaz güzel bir ekran kartı takıp oyna maalesef güç kaynağı da alacağız ama önceliğim düşük orta ayarlarda 80FPS almamı sağlayacak bir kart ve bu kart güç kaynağı değiştirmeden çalışacak.
 
Hemen firmalara haber veriyorum hocam üretsinler dediğiniz gibi bir kart. En az 500W PSU şart dedikleriniz için. Ucuz yoldan halletmek için MAG A500DN alın. Vatan'ın mağazasına gidip alırsanız 1000TL'ye alırsınız. 2 tane 6+2 pin ekran kartı çıkışı sunuyor yani dediğiniz seviyedeki kartları rahat çalıştırır.
 
Hemen firmalara haber veriyorum hocam üretsinler dediğiniz gibi bir kart.
Ne bileyim AMD ABC123XX diye bir şey üretmiştir çok bilinmiyordur ortalama bir şeydir diyeceğim. 500W çok gelir yetse yeter derken şu an odamda yanık kokusu var bakıp geliyorum umarım psu değildir.
 
Ne bileyim AMD ABC123XX diye bir şey üretmiştir çok bilinmiyordur ortalama bir şeydir diyeceğim. 500W çok gelir yetse yeter derken şu an odamda yanık kokusu var bakıp geliyorum umarım psu değildir.
Kaliteli bir PSU almak için zaten 1000TL gözden çıkacak en az. Dediğim PSU'yu alırsanız iyi olur sizin için. Ekran kartı bakarken PSU sıkıntınız olmaz.
 
PSU değilmiş. Bakalım R7 240 ne yapacak yapamazsa dediğiniz gibi ya yetebilecek düşük W yiyecek bir kart ya da güç kaynağı değişimi ama dediğim gibi elimde istediğim oyunu açacak iş bilgisayarım var ama yemek yiyip direkt direksiyonu takıp forza oynamak istiyorum.

Masanın üstünde yer olsa laptopu koyacağım ama hali hazırda kasa duruyor akşamları maç izliyorum Youtube takılıyorum derken 1-2 araba oyunu açması yeter.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı