Turkcell ve Türk Telekom arasında internet farkı nedir?

Sebeplerini de yazarsanız sevinirim.
Hocam biz Turknet'e geçmeden önce eski evimizde VDSL Türk Telekom 65 mbps paket kullanıyorduk. İnternet sürekli olarak çöküyordu neredeyse her hafta (bazen 1 ay sorunsuz gidiyordu) İnternet kesintileri oluyordu. Bir ara modem arızalandı 2 hafta İnternetsiz kaldık sürekli oyaladılar bizi 2 hafta uğraştıktan sonra anca yeni bir modem getirdiler. Taşındıktan sonra Turknet'e geçtim ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Türk Telekom kullanmadan önce de Turkcell Super online kullanıyordum. Yine İnternet te çökmeler oluyordu ancak asla Türk Telekom kadar berbat değildi. Bir ara upload hızlarında düşme yaşayıp müşteri hizmetlerini aramıştık çözmüşlerdi.
 
Bunlara rağmen halen daha Superonline abonesine olana yolu açık olsun kolay gelsin diyorum. Bu sorunlar halen daha güncel mevcut konular sorunlar.

Bu arada ucuza kampanya ile fiber internet abone olacağım diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz ki fiyat ucuz değil. Ve fiber internetten KISMEN performans alabilmek için bir de aylık 100 TL olan statik ip hizmeti almak zorundasınız.

Dört dörtlük internet servis sağlayıcıları yok ama demek istediğim şu kronik bilinen sorunlara ek olarak sansür engelleme sorunları yaşarsınız. Vdsl den geçmiştim vdsl i mumla arıyorum. Daha 1 yıl süresi var dolmadı nalet iss.





CCC05A0F-6E99-43DD-BA49-31C4B17C8F47.jpeg
 
Son düzenleme:
Tam olarak anlayamadım biraz daha açık anlatabilir misiniz?

Hocam en son yalvar yakar Turkcell'e geçirttim bize bir kampanya sundular istemiyoruz dememize rağmen 5-6 kez tekrar tekrar SMS aldık. Telefondan aradık ve bize dediler ki internet hızınız aynı kalacak fazladan TV+ alacaksınız ve fiyatta oynama olmayacak biz de tamam dedik neyse işte TV+ kutusu geldi ve biz kuramadık müşteri hizmetlerini aradık dediler ki kurulumunu istiyorsanız arkadaşlarımız gelsin 150tlidi galiba öyle hatırlıyorum kursunlar biz gerek yok teşekkürler dedik denedik olmadı biz de kaldırdık. Bir sonra ki ay ise fazladan faturaya 30TL eklenmiş TV+ için dediler aradığımızda iptal etmek istiyoruz dediğimiz zaman yine bizden para istediler sırf daha kesintisiz internet olsun diye Turkcell müşterisi olalım dedik boşu boşuna 2.500TL paramız gitti o süreden sonra zaten ayrıldık 2.500TL verip. Türk Telekom kullanıyorum şu anda modemimi değiştirdiğimden beri internetim hiç kesilmedi zaten o yüzden ben Turkcell önermiyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı