Kışlık mont önerisi

Efems

Centipat
Katılım
24 Kasım 2022
Mesajlar
487
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kaliteli, ne terletecek ne üşütücek, soğuk elimi cebine soktuğumda elimi daha çok soğutmak yerine ısıtacak mont tavsiyelerinizi bekliyorum. Kışlık ve uzun ömürlü.

Bütçe:5k.
 
Son düzenleme:
Max 5k.



Hocam kalitesi nasıl?
5kya bunlardan kat kat guzel mont alirsiniz. Bu arkadaslarin attigi montlar sadece marka.

Ornek olarak:
Wantdo Erkek kışlık kayak montu, astarlı yağmurluk, su geçirmez, nefes alır, rüzgarlık, izolasyonlu, kapüşonlu, fonksiyonel ceket, polar yürüyüş montu Amazon.com.tr
 

Elbette 5k'ya daha iyi montlar alırsınız ama 5k vermeye değer mi o kararı da konu sahibine bırakıyorum. Aradığınız özellikler 5k'lık özellikler değil çünkü.
Attiklarim 5 kdan ve sizin attiklarinizdan daha ucuz.
 

Attiklarim 5 kdan ve sizin attiklarinizdan daha ucuz.

5kya bunlardan kat kat guzel mont alirsiniz. Bu arkadaslarin attığı montlar sadece marka.

Ornek olarak:
Wantdo erkek kışlık kayak montu, astarlı yağmurluk, su geçirmez, nefes alır, rüzgarlık, izolasyonlu, kapüşonlu, fonksiyonel ceket, polar yürüyüş montu Amazon.com.tr

Hocam önerileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim ama günlük yaşam için kullanacağım. Biraz terletir gibi duruyor ve kars gibi soğuk yerlerde de yaşamıyorum(İstanbul) o yüzden pek tercih etmeyebilirim.
 
Max 5k.

Hocam kalitesi nasıl?

2 yıldır kar kış giyiyorum. Sıcak tutma açısından harika. Kaz tüyü zaten. Yıkama konusunda çok kez kirlendi çamur, alkol vb. hep kuru temizlemeye verdim ve sorunsuz temizlendi. Marka çok pahalı deyip geçmemek lazım bence daha önce bir sürü mont giydim ilk kez bir monta bu kadar para verdim 2 yıl dayandı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı