Kitap Franz Kafka - Dönüşüm (ciltli) 29,90 ₺

Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
4.306
Çözümler
84
Yer
Los Santos, San Andreas, ABD
Prime üyeleri için günün fırsatı: Dönüşüm (ciltli)
Amazon.com.tr
Gregor Samsa bir sabah uyandığında kendini yatağında dev bir böceğe dönüşmüş olarak bulur. Genç adam bir günde ailesinin iğrenerek baktığı, evden çıkarmak için her yola başvurduğu, toplumun asla kabul edemeyeceği bir varlığa dönüşmüştür. Artık bir insan değildir; buna rağmen hissettiği yabancılaşmadan, eksiklik ve suçluluk duygusundan kurtulmayı, insanca bir yaşam sürmeyi ister.

1915'te yayımlanan öyküsünde franz kafka insanın trajik yalnızlığını ve üstüne kapanan duvarları aşma çabasını çarpıcı bir yalınlıkla dile getiriyor. Dönüşüm, yirminci yüzyılın çıkardığı en karanlık, ancak en evrensel metinlerden biri, yankısı hiç dinmeyecek bir başyapıt.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel bir kitap, okuyunca zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp tek solukta bitirdiğiniz kitaplardan birisi. Ayrıca kitabın o büyüleyici atmosferini, Gregor Samsa'nın yatak odasını gözünüzde canlandırıp o büyüleyici ve bir yandan da soğukluğu hissediyorsunuz.
 
Ciltli olarak bu kitaba bu fiyat bedava bu arada. Kitap çok güzel öneririm kesinlikle.

@Adrastos aynı zamanda ciltli hocam. Fiyatı gerçekten iyi liste fiyatını 160 TL olarak görüyorum.

 
Birçok yayınevinin yanlış çevirisinden dolayı yanlış olarak bilinen kitap. Mesela bazı çevirilerde değişim olarak alınıyor ama aslı dönüşümdür. Çevirinin de önemi işte. Bazı yayınlar çeviri işini yapamıyor maalesef ancak Can Yayınevine güvenebilirsiniz, bu konuda iyidir. Ciltli kitap için istediği fiyat da çok uygun, alıp geçin.
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE, 30 TL ciltli olmasından dolayı bende mi alsam diye düşünmedim değil. Kitaba sahip olmasam gözüm kapalı alırdım zaten.

Kitabın ciltsiz olanına sahibim ancak birazdan ben de satın alacağım. Koleksiyon açısından kütüphanemde bulunmasını istiyorum.
 

Geri
Yukarı