EA App Dolara Geçti

Hala Steam'dan oyun mu alınır diyen tayfaya gelsin. Game Pass üyeliğinize dikkat edin ansızın o da dolara geçebilir.
 

Dosya Ekleri

  • soguk_su_icmenin_zararlari_ofix_blog.jpg
    soguk_su_icmenin_zararlari_ofix_blog.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 39
En son aldıklarım medal of Honor warfighter ve FC24 almıştım iyi'ki almışım NFS ve Battlefield serilerini Steam'den almıştım iyi'ki almışım, Epic Games son ındirimler'de alabildiklerimi alıp kütüphaneme atacağım.
 
Dostum dalga mı geçiyorsun Sony oyunları artık fiziksel olarak bile satılmıyor Türkiye'de sen alt yazı falan diyorsun daha ne kadar çekilmesi lazım.
Dediğine kalıyorum arkadaşlar bende Türkçe altyazılı seviyorum ama artık o günler geçti hatta şu saatten sonra zor dediğim gibi keşke oyunlar altyazılı vb olsa ama şu durumda zor 🥲
 
İşin suyu çıktı artık.Ulan bari yerel fiyatlandırma yapmıyorsun güncel kurla çarpıp neyse onu gir.Dolarla satış yapmak ne? Sen benim paramı tanımıyorsan bende senin hakkını tanımam hiç kusura bakma.Bu saatten sonra kim korsan oyun oynuyorsa arkasındayım.
 
280 tl idi 30 dolar olmuş. Hayat bitti. Tek isteğim arada bir bmw m3 gtr sürmekti. Gerçeğini almayı geçtim zaten. Artık oyunda bile oynama hayalini kuramıyorum.
Dostum bu yorumun beni baya etkiledi geldiğimiz duruma bir göz attığım vakit gerçek hayatta zaten o tip spor arabaları alacak gücümüzde ekonomimizde yok ve şimdi oyunlarda bile süremiyoruz. Ne kadar kırıcı üzücü.
 

Geri
Yukarı