Rüyamda gördüğüm kızdan hoslanmaya başladım

Yaşım 19 manisalıyım.
Git açıl ama reddederse kesinlikle kafaya takma. Ben 2 senedir kızın peşindeyim yazın açıldım reddetti ve şuan kafaya takmış durumdayım. Ve arkadaş olduğumuzu düşünüp doğum gününde bir bileklik aldım gidip annesine vermiş o bilekliği.
 
Haftalar önce gördüğüm rüyada tanıdığım bir kızı gördüm. Diğer arkadaşlarım da vardı. Kapalı bir yerin önündeydik başka bir şey hatırlamıyorum ama uyandıktan sonra o kıza takıntılı olmaya başladım hoşlanma gibi bir şey. Ama neden.i? Rüyayı görmeden önce o kıza karşı hiçbir şey hissetmiyordum ama rüyadan sonra değişik hissetmeye başladım. Sürekli rüyamı düşünüyorum. Acaba nasıldı diye. Bu bende takıntı olmaya başladı. Rüyalarım sürekli beni etkiler ama bu daha farklı. Normal mi?
Rüya görmesen hoşlanmayacaktın. Anlamlandırmaya çalıştığın için böyle oluyor, açılsan red yiyeceksin. Anlamlandırmaya devam edersen canın çok yanar.
 
Tandığım biri.
Hocam zaten rüyalarımızda sadece bildiğimiz, daha önce gördüğümüz insanların yüzlerini görürüz. Beynimiz rüyamızda bize yeni insan yüzleri icat etmez.

O zaman açılacaksın dostum :D
Söylemesi çok kolay ama ya bizi beğenmez ve reddederse? Bu insanlara kolay geliyor ama yaşayan insan için çok zor reddetme ihtimalı var. Göze alamaz bunu seven biri kolay kolay.

Haftalar önce gördüğüm rüyada tanıdığım bir kızı gördüm. Diğer arkadaşlarım da vardı. Kapalı bir yerin önündeydik başka bir şey hatırlamıyorum ama uyandıktan sonra o kıza takıntılı olmaya başladım hoşlanma gibi bir şey. Ama neden. İ? Rüyayı görmeden önce o kıza karşı hiçbir şey hissetmiyordum ama rüyadan sonra değişik hissetmeye başladım. Sürekli rüyamı düşünüyorum. Acaba nasıldı diye. Bu bende takıntı olmaya başladı. Rüyalarım sürekli beni etkiler ama bu daha farklı. Normal mi?
Hocam ben aynılarını yaşıyorum sizi iyi anlıyorum o hissi. Rüya anlamı büyük bir etken bu hayatta çözmediğimiz çok şey var rüyalar boşuna değildir. Kuranı kerimde rüya yorumundan da bahseder. Mesela rüyamızda gördüğümüz kişiler bizi özleyen kişiler deniyor ama ne kadar doğru bilemem. Allah bize hayırlı kısmetler nasip etsin.

Git açıl ama reddederse kesinlikle kafaya takma. Ben 2 senedir kızın peşindeyim yazın açıldım reddetti ve şu an kafaya takmış durumdayım. Ve arkadaş olduğumuzu düşünüp doğum gününde bir bileklik aldım gidip annesine vermiş o bilekliği.
Sizin adınıza çok üzüldüm hocam. Şöylede düşünebilirsiniz. Benim için hayırlısı değilmiş. Allah belki sizi daha iyi bir kısmete daha iyi birine saklıyordur.

Direkt açılırsa red yer. Bu tür hikayeler genelde red ile sonuçlanıyor. Beklerse, flörtleşirse istediği gibi olabilir ama o zaman da ihtiras sona erebilir.
Çok haklısınız hocam.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı