2024'te Nothing Phone 1 alınır mı?

Kaleo

Kilopat
Katılım
2 Nisan 2018
Mesajlar
2.497
Makaleler
1
Çözümler
8
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malum yeni asgari ücret açıklandı ve zam gelmeden önce alabildiğimi almak istiyorum, taze indirime giren Nothing Phone (1) 15.000TL'ye alınır mı? Aşırı oyun meraklısı değilim, oyunu bilgisayardan oynuyorum. Kamerası ve görünüşü fiyatına göre iyi gibi gözüküyor, Samsung'a bir türlü ısınamadığım için bu telefona yöneldim. iPhone'a 30.000TL harcayıp günde 2 kez şarja takmak istemiyorum. Telefon hakkında son izlenimleriniz nelerdir?
 
Malum yeni asgari ücret açıklandı ve zam gelmeden önce alabildiğimi almak istiyorum, taze indirime giren nothing Phone (1) 15.000TL'ye alınır mı? Aşırı oyun meraklısı değilim, oyunu bilgisayardan oynuyorum. Kamerası ve görünüşü fiyatına göre iyi gibi gözüküyor, Samsung'a bir türlü ısınamadığım için bu telefona yöneldim. IPhone'a 30.000TL harcayıp günde 2 kez şarja takmak istemiyorum. Telefon hakkında son izlenimleriniz nelerdir?

Alınmaz.
 
Phone 1'in Stock Android haric bir olayı yok açıkçası.
Bu cihaz alinabilirligini epey düşürüyor. Doğrudan iyi kamera paketi, daha iyi panel ve daha güçlü GPU vs.
Hocam telefonun görünüşü dışında bir artısı yok gibi gözüküyor, şirketin güncelleme sözü ve yeniliğe açık olması alınabilirliğini arttırır mı sizce?
 

Geri
Yukarı