Nothing Phone (1) alınır mı?

Bütçe
11-14K
1-) 2 aydır kullanıyorum şu an kasma donma olmadı.
2-) pil olarak hızlı şarjla neredeyse bir saatte şarj oluyor ve bu bana (normal kullanıcı ve arada oyun oynuyorum) gün için yetiyor sadece akşamdan akşama şarja takıyorum.
3-) eksiği yok fazlası var şu anda muadil telefonlarda bulunan tüm özellikleri sunuyor.

Hocam bende düşünüyorum ancak güncellemesi bitti ve CMF modeli tanıtıldı sadece servis sorunu ve güncelleme sorunu beni düşündürüyor ne diyorsun.

Hocam bende düşünüyorum ancak güncellemesi bitti ve CMF modeli tanıtıldı sadece servis sorunu ve güncelleme sorunu beni düşündürüyor ne diyorsun.
Android 16 alabilme şansı var şuanda ben yazılım güncellemesi alabiliyorum. Büyük kısım 16 alır diyor hatta nothing tr forum sahibi bile.

2. el düşünüyorsanız alınabilir fakat sıfır olarak alınabilir bir fiyatta değil Phone 1. 2. el düşündüğünüzü varsayarsak servis açısından sorun yaşayan görmedim. Güncelleme olarak da 16 alma ihtimali var ama bence almayacak. Bu haliyle bile 6 sene götürürü var nasıl Android 9 şu an bile rahat rahat çalışırken 15 de 6 sene sonra rahat çalışacaktır.

Android 16 alabilme şansı var şu anda ben yazılım güncellemesi alabiliyorum. Büyük kısım 16 alır diyor hatta nothing TR forum sahibi bile.

Bekliyoruz umarım gelir hocam fakat forum yöneticisi geleceğini düşünmediğini söylemişti diye hatırlıyorum. Çünkü Nothing diğer Android markalardan ziyade Apple gibi olmak istediği için zor bir ihtimal. Zaten Android 16 ahım şahım bir şey de vermiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı