22.000 TL'ye PS5 vs PC

Gün sonunda eve geçip iki story mod takılıyım kafam dağılsın ayağındaysan ps5. Değil isen ben gerçekten uzun zaman oyun oynuyacam video izlerim film izlerim arkadaşlarla sohbet ederim diyorsan pc
 
AM4 değil de AM5 bir sistem kurabilirseniz ve biraz da uğraşmayı yerli yabancı küçük grupların oyunlar için geliştirdikleri modları, yamaları seviyorsanız konsollarında X64/X86 platformuna geçmeleri ve çözünürlük, donanım teknolojilerindeki gelişimin eskiye nazaran daha hızlı artışından dolayı PC derim.

Konsollarda ne yazık ki eskisi gibi bir model cihaza sağlam bütçe ayırayım 10 yıl donanım düşünmeyeyim artık pek mümkün değil.

Başarıları tartışılacak olsa da ara model daha güçlü konsollar yeni seride de çıkacak gibi duruyor ki buna rağmen 8K TV'lerin olası maliyet düşüşü ile 4K TV'ler gibi yaygınlaşması ile büyük ihtimal günümüz konsolları cortlayacaklar.


Normalde hem ahlaki, etik olarak hemde sistem, yazılım güvenliği açısından korsanı övmem, hoş bulmam ama gerek oyun firmalarının saçma sapan kendi launcherlarını dayatmaları, gerek oyunu kırpıp oyuna eğlence katan bir çok şeyi ekstra ciddi ücretler ile DLC olarak satmaya çalışmaları, güzel hikayeli oyunlarda geçtim hadi Türkçe dublajı basit bir Türkçe altyazı eklemeye büyük bütçeli firmaların büyük oyunlarda dahi tenezzül etmemeleri sadece PC de değil konsolda bile insanları korsana teşvik ettirip ne yazık ki korsan kullanımda daha rahat, daha az sorunlu bir kullanım imkanı sağlayabiliyor.
 
Son düzenleme:
PC her iş içinde kullanılabiliyor, ihtiyaç durumuna göre PC daha mantıklı olacaktır.


PS5 alırsam İngilizce bilmiyorum PC alırsam PS5 kadar performanslı olmaz aynı fiyata kafam karıştı qweqee
 
PS5 ve bilgisayarım oldu. Bilgisayarım da üst segment sayılır. Ps5 kısıtlı ve pahalı oyunları. Orijinal şartı var oyunlar için. Ama bilgisayar daha özgür hareket ediyorsun. Hiçbir şey yapmayan youtube da rahat video izler.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı