C/C++ Visual Studio Code için C++ ortamı nasıl ayarlanır?

  • Konuyu başlatan 533388
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 698

533388

Hectopat
Katılım
27 Mart 2022
Mesajlar
4.463
Makaleler
2
Çözümler
54
Eklenti olarak better C++ syntax , c/c++ ve code runner kullanıyorum.Linux için bildiğiniz ücretsiz IDE varsa da önerebilirsiniz.ayrıca learncpp sitesinde Visual Studio Code de program derlenirken JSON uzantılı bir dosya oluştuğu yazıyordu ama o galiba gcc ile derleyip çalıştırınca oluyor.code runner sadece kaynak kodlarını bir EXE dosyasına dönüştürüyor ve derlemiyor. Bir video var mı ortamı kurmam için?
 
Clangd ya da clang-tidy kesinlikle çooooook daha iyi bir intellisense alternatifi. CMake, Build için çok daha uygun bir tercih. Ek olarak Linux'ta değil misin zaten, neden EXE dosyasına dönüştürmeye çalışıyorsun ki?
 
Clangd ya da clang-tidy kesinlikle çooooook daha iyi bir intellisense alternatifi. Cmake, Build için çok daha uygun bir tercih. Ek olarak Linux'ta değil misin zaten, neden EXE dosyasına dönüştürmeye çalışıyorsun ki?

Ben calisiyorum ki eklenti otomatik yapiyor galiba.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı