Kolay souls-like oyun tavsiyesi

  • Konuyu başlatan RAISAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 528

RAISAR

Decapat
Katılım
7 Mayıs 2022
Mesajlar
236
Çözümler
4
Yeni yılınız kutlu olsun. Souls-like oyunlara başlamak istiyorum ama daha önce hiç souls-like türde oyun oynamadım. Sadece Elden Ring denedim ama çok zor geldiği için 30 dakika civarı oynayıp sildim. Darks Souls 3 denedim onda da optimizasyon sorunlarından dolayı oynayamadan sildim. Kolay souls-like oyun önerilerinizi bekliyorum.
 
Elden Ring zor geldiyse sekiro’ya hiç bulaşma. Aslında Elden Ring zor geliyorsa diğerleri de zor gelir sana, konsolda olsan Bloodborne derdim ama bilgisayardasın. Bilemedim.
 
Elden Ring zor geldiyse Sekiro'ya hiç bulaşma. Aslında Elden Ring zor geliyorsa diğerleri de zor gelir sana, konsolda olsan Bloodborne derdim ama bilgisayardasın. Bilemedim.

Elden Ring'e bir şans daha vereyim o zaman. Rehber videoları izlememe rağmen oyun çok karışık gelmişti. Oynadıkça alışırım umarım.
 
Bence Elden Ring. Dümdüz zindanlardan ilerlemek yerine açık dünyayı sömürmek, karakteri güçlendirmek Boss savaşlarında işini çok rahatlatır.
 
Souls-Like oynamak isteyip kolay olanı aramak mantıksız açıkcası. Çünkü Souls-Like türü zaten zorluğuyla bilinir, oyunları güzel yapanda budur. Eğer 30 dakika oynayıp Elden Ringi sildiyseniz ya tür size göre değil zorlamayın ya da oyuna alışmaya çalışarak sabrederek biraz daha oynayın. Zaten mantığı çözdükçe kestiğiniz bir önceki bosslar artık size kolay gelmeye başlayacak.

Lies of P , Dark Souls , Demon Souls , Bloodborne hepsi birbirine yakın zorluktalar. Sekiro daha da zor.

Ama eğer illa bu oyunları deneyimlemek isteyipte kolay olsun derseniz Sekiro ve Elden Ring için modlar var nexus sitesinde Easy modları oyunu kolaylaştırıyor onlarla oynayın.
 

Geri
Yukarı