MSI MAG A750GL nasıldır?

Hocam ne yaptın sen :) film dizi sırasında o kadar fan sesi gelse kesin şikayet edilir yahu. Üstelik o kadar fan sesini en son Win XP tüplü bilgisayarlarda görüyorduk.
120 mm fan güven vermiyor üstad. Bu kadar takılma sebebim, hepsiburada gibi siteler üzerindeki yorumları incelediğimde fan sesi ile ilgili şikayetlerden ötürü kafam karıştı. Ayrıca ilk planım 140 mm, zero rpm özellikli bir PSU almaktı. Bu seviyeden indiğim için de pişman olmak istemiyorum açıkçası. Ekstra olarak kasamın masamın üzerinde ve bana yakın olması da cabası.
 
Buradan birkaç kişi almıştı ama zor buluruz herhalde.


Şu konuyu buldum. @Görkem Ertopcu almıştı kullanıyordu 850W versiyonunu. Ona bir soralım.

Tepkimesi çok hızlı, sessiz çalışıyor 2x8 CPU 4x8 GPU besleme kablosu çıkıyor. Memlunum bir eksiğiniz görmedim. Dikkatimi çeken özelliği kablo uzunluğu oldu bayağı uzun yapmışlar.
 
@Oreki hocam bir şeyi merak ettim. XPG Pylon 750B-BKCEU 750W PSU ile MAG A750GL arasında modüler olmaları dışında bir fark var mı? MAG A750GL HardwareBusters tarafından incelenmiş ve A Tier listesinde yer almış. Tier List mevzusu artık eski güvenilirliği vermiyor ama siz ne düşünüyorsunuz? Sizce MAG A750GL A tier bir PSU sınıfına girer mi?
 
Elbette fark var.

A tier da olan model A-GF, A-GL değil. A-GF daha kaliteli A-GL'ye göre.
Reddit üzerinde şöyle bir şeye denk geldim.
1704440939086.png


MSI MAG A850GL PCIE5 850W PSU Review - Hardware Busters linki üzerinden incelemesi yapılmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı