A53 vs SE 2020

A53 kullanmaktayım. Genel olarak memnunum. Fakat SE 2020 satıp üstüne bütçe koyup daha iyi telefon alabilirsiniz.

7-8 ay sonra zaten telefon değiştireceğim değiştirmeden önce bir Android deneyemi açısından düşündüm telefondan oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya ve müzik bir de kameraya bakıyorum o yüzden emin olamadım.
 
Ekranda çağ atlasanız da perfromansta düşüş yaşayacaksınız.

A50 serisi giriş seviye değil, A53 iyi değil sadece. Performansta dediğinize katılıyorum.

Aslında şöyle bir durum da var, SE dediğimiz telefon minicik bir şey zaten. Sosyal medyada A53 de donmaz SE 2020 de, oyunda ise SE ekrandan zaten kaybediyor direkt, minicik ekranda neyin keyfini sürebilirsin? A53'te ise büyük ekran ama SE'ye göre düşük performans olur.

Daha büyük süper AMOLED FHD ekran var
 
SE hala güçlü telefon. Android giriş seviyesi modele geçmek IPhone'dan sonra seni memnun etmeyebilir performans olarak. Bütçen çok fazla da yoksa yeni telefon alamıyorsan Apple'dan orijinal pil değişimi yapıp yola devam edebilirsin SE 2020 daha performansını korur birkaç sene.

Telefonda oyun falan oynamıyorum sadece sosyal medya ve müzik bir de kameraya bakıyorum 7-8 ay içinde değiştircektim o yüzden bir Android deneyemi açısından düşünüyorum.
 
SE iyi cihaz, pili değiştir kullanmaya devam et.

7-8 ay Android deneyemi için düşünüyorum memnun kalırsam S23 düşünüyorum o yüzden takas düşünmüyorum mantıklı mıdır?

A serisine geçmek yerine s serisine geçebilirsin.

Eğer takas yaparsam Android'i denemek için 7 ay gibi bir süre kullanacağım memnun kalmazsam tekrar Apple alacağım eğer kalırsam s serisine yöneleceğim.
 
Android deneyimi mi? 🤦‍♂️ Aşure gibi karmakarışık bir sistem deneyimlemek istersen buyur Android’e geçebilirsin. Zaten 7-8 ay sonra telefon değiştirecekmişsin niye şimdi macera arıyorsun ki. Gereksiz bence. iPhone olarak model yükseltmeye bak derim.

Android’de tasarım bütünlüğü, premium hissiyatı, kullanım kolaylığı yok.
 

Dosya Ekleri

  • 2BAA9CA6-E189-4E50-BF29-C9D9DCC136DF.jpeg
    2BAA9CA6-E189-4E50-BF29-C9D9DCC136DF.jpeg
    142,7 KB · Görüntüleme: 32
7-8 ay Android deneyemi için düşünüyorum memnun kalırsam S23 düşünüyorum o yüzden takas düşünmüyorum mantıklı mıdır?



Eğer takas yaparsam Android'i denemek için 7 ay gibi bir süre kullanacağım memnun kalmazsam tekrar Apple alacağım eğer kalırsam s serisine yöneleceğim.
Bence ya direkt S serisine geç ya da hiç geçme.
 
Android deneyimi mi? 🤦‍♂️ Aşure gibi karmakarışık bir sistem deneyimlemek istersen buyur Android'e geçebilirsin. Zaten 7-8 ay sonra telefon değiştirecekmişsin niye şimdi macera arıyorsun ki. Gereksiz bence. iPhone olarak model yükseltmeye bak derim.

Android'de tasarım bütünlüğü, premium hissiyatı, kullanım kolaylığı yok.

Apple Türkiye'de gereksiz pahalı F
 

Yeni konular

Geri
Yukarı