A72 vs iPhone SE (2020)

Şarj konusunda sıkıntı yaşamam. Telefon da oyun oynayan birisi de değilim. Çoğunlukla sosyal medya da takılıyorum. Ama batarya sağlığı konusu çok canımı sıktı.
Çalıştığım firmada SE kullanan arkadaşlar. Ya powerbank ya da şarj adaptörü ile priz arıyorlar. Biraz sıkıntı bi durum Apple da pil sağlığı.
Sadece alo demek içinde SE almaya değmez bence. Biraz kurcalamak kullanmak için alınıyor telefon.

Şarj konusunda sıkıntı yaşamam. Telefon da oyun oynayan birisi de değilim. Çoğunlukla sosyal medya da takılıyorum. Ama batarya sağlığı konusu çok canımı sıktı.

Telefonun kullanıcı yorumlarında 6-7 saat ekran süresi alıyorum yazanlar var bunu düşünerek al. Süreklide elinde olmazsa telefon günü çıkartır zar zor. Bir de ekran var küçük ekran kullanırım diyorsan al bence bu telefonu.

Çalıştığım firmada SE kullanan arkadaşlar. Ya powerbank ya da şarj adaptörü ile priz arıyorlar. Biraz sıkıntı bir durum Apple da pil sağlığı.
Sadece alo demek içinde SE almaya değmez bence. Biraz kurcalamak kullanmak için alınıyor telefon.

iOS Android'e göre daha stabil çalıştığı ve uygun fiyatlı olduğu için SE mantıklı geldi.
Telefonun kullanıcı yorumlarında 6-7 saat ekran süresi alıyorum yazanlar var bunu düşünerek al. Süreklide elinde olmazsa telefon günü çıkartır zar zor. Bir de ekran var küçük ekran kullanırım diyorsan al bence bu telefonu.

Ekran konusunda sıkıntı yaşamam. Tam istediğim ekran boyutu. Tek el ile kullanımı kolay oluyor. Cevabın için teşekkür ederim. ☺️

iOS Android'e göre daha stabil çalıştığı ve uygun fiyatlı olduğu için SE mantıklı geldi.

Ekran konusunda sıkıntı yaşamam. Tam istediğim ekran boyutu. Tek el ile kullanımı kolay oluyor. Cevabın için teşekkür ederim. ☺️
2.el İphone XR lara da bakabilirsin. Bende temiz bir XR bulursam alacağım birkaç gün içerisinde.

2.el iPhone XR'lara da bakabilirsin. Bende temiz bir XR bulursam alacağım birkaç gün içerisinde.

Batarya ve ekran konusunda XR önde ama SE 2020 daha yeni bir telefon ikinci el almaktansa en az 5 yıl götürecek SE 2020'yi alması daha mantıklı olur bence. Ama ekran ve batarya sorun çıkarır diyorsa dediğin mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı