40 bin TL'ye monitör dahil NVIDIA sistem önerisi

Bütçe
35-40 bin TL
Anl

Hazır sistemlerde öyle istediğiniz Wi-Fi anakart bulmanız zor siz kendiniz özelleştrebilirsiniz. Arkadaşın verdiği link de Intel sistemlerde var. Ama anakart biraz aşağıda kalır. Wi-Fi'li bir anakart da bütçe yukarı tırmanır bilginiz olsun. Artı soğutucu ilave etmeniz de gerekecek monitörü 5K sayın 35 k ya ideal sistem oluşturmaya bakın. Size birkaç monitör önereyim

Anladım hocam sağ olun

Öyle bir şey yok hangi zır cahil söyledi bunu size hocam?

Hocam yani uzun süredir bilgisayar almak istiyordum eğer nasip olursa yakında alacağım ve yani gecen sene arkadaşlarla benim icin PC bakıyorduk araştırıyordukta o zamanlar araştırırken genel olarak AMD de ısınma sorunu cok oluyor diye söyleniyordu

 
Hocam yani uzun süredir bilgisayar almak istiyordum eğer nasip olursa yakında alıcam ve yani gecen sene arkadaşlarla benim icin pc bakıyorduk araştırıyordukta o zamanlar araştırırken genel olarak amd de ısınma sorunu cok oluyor diye söyleniyordu.
İşlemci konusunda AMD tarafında içiniz rahat olsun. Genel olarak İntelden daha iyiler hatta. Lütfen bilgisi olmayan insanları dinlemeyin.
 
Ben de intel kullaniyorum cunku durduk yere amd islemcisi yanan bir arkadasim var gaming sırasında. Daha yeni vakitlerde bir amd islemcisinin hatali yongayla suruldugu haberleri de vardi. Bence intel almak daha dogru hocam. Ben ama kisisel olarak amd ile ilgili sorun yasadim mi hayir, ama kullanmadim da bilemem.
 
Bu söylediğiniz hadiseyi tüm amd ye maal etmek yanlış olur. Ben çok uzun süredir hem eski nesil hemde yeni nesil amd kullanan birisiyim. Her işlemci ısınır önemli olan iyi soğutma çözümleriyle minimize etmek. Bu da maddi anlamda bütçeyi yükseltme ihtiyacı doğurur. Arkadaşa güzel öneriler geliyor. İlla intelde ısrarcıyım diyorsa inceleyip kendine göre bir sistem alabilir.


AMD tarafında da önerebileceğim bir model özelleştirmeler yapılabilir
 
Son düzenleme:

Hocam bu sistem sizce nasıl bir SSD'ye ekleme yaparım 1TB daha eklerim bir de hocam ekran kartını daha iyi olabilir mi?
Saçma sapan bir sistem. Sakın almayın. Size iki tane sistem onlardan birini alın. Özelleştirmek isterseniz 4070 olanı özelleştirin. İlk sıradaki soğutucuyu ekleyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı