Windows kendi kendine kapanıyor

@Tentex Power Supply (güç kaynağı) onu değiştirin ve birde mümkünse en az 120gb ssd ile Windows kullanmaız yaraınıza olacaktır.
Valla ssd almam mümkün değil ben kod ile felan uğraşıyorum visual studio felan power supply yerinden oynamış olabilirmi genelde youtubede video oynatırken felan gidiyor pc.
 
Valla ssd almam mümkün değil ben kod ile felan uğraşıyorum visual studio felan power supply yerinden oynamış olabilirmi genelde youtubede video oynatırken felan gidiyor
olabilir siz yine de bakın. Ayrıca SSD alırsanız İşletim sisteminiz Windows 7 dahi olsa hız farkını görürsünüz HDD ile İşletim sistemi kullanmak zülumden başka birşey değil maalesef.
 
@Tentex SSD'ler HDD'ler gibi parçalar değiller kolay kolay bozulmayan parçalar sadece SATA güç kablosu gerekiyor size kalmış kullanıp kullanmamak montajlık bir durum yok vida ile tutursanız bile sorun olmaz. Ama sorununuz güç kaynağı gibi duruyor.
 
benim anakartta ssd girişi varmı bilmiyom nasıl anlarım

@Tentex SSD girişi diye bir şey yok size sata güç kablosu gerekiyor anakartınızda sata 2 veya sata 3 portu
var mı ?
 
hocam ben pcnin sistemi atayım ona göre bakalım yoksa olmayacak

1706612980565.png

1706613003220.png

1706613027193.png

1706613070685.png

sistem bu hocam
 
@Tentex Sizin güç kaynağı oynuyorsa onu kontrol edin. ısıdan dolayı da olur SSD içinse alabilirsiniz zorunlu değil ama hız olarak çok faydasını görürsünüz. Yanlız SSD ile Windows 7 kullanacaksanız disk birleştiricisini kapatmak zorundasınız. Yoksa diski elinize alırsınız.
 

Geri
Yukarı