Ders çalışmak için tablet alınır mı?

Olmazsınız. Gerçekten çok rahat. Ben iPad Air 4 kullanıyorum yaklaşık 3 sene oldu ve şarjı hala bana 2-3 gün yetiyor. Fazla oyun vs oynamıyorum genelde ders, film, video izlemek için kullanıyorum. Bana göre çok güzel bir şey.
Şu cihaz nasıldır?
 
Vallaha eğer başka bir cihazınız varsa bence çok gereksiz bir şey. Ben bir şey çalışacağım zaman alırım kaynak kitabını ya da çıktılarımı, en kötü PDF olarak laptoptan açıp gereken bölümleri not alırım ve çalışırım ve bence çalışma yöntemi böyle olmalı. Ama hiçbir cihazınız yoksa, başka işler için bilgisayara ihtiyacınız yoksa tablet alabilirsiniz.
 

Şu cihaz nasıldır?
Güzel bir cihaz. Yanında kalemini de alırsanız çok mükemmel olur.

Ayrıca tabletlerin bir diğer güzel özelliği de bluetooth destekli mouse ve klavyeyle beraber bilgisayar gibi kullanılabiliyor.
 
Güzel bir cihaz. Yanında kalemini de alırsanız çok mükemmel olur.

Ayrıca tabletlerin bir diğer güzel özelliği de bluetooth destekli mouse ve klavyeyle beraber bilgisayar gibi kullanılabiliyor.
Kalemi alamam. 1000 TL ekliyor.
 
Çok saçma öneriler gelmiş. Ben S9 FE almanızı şiddetle tavsiye edeceğim. Kalemle beraber üniversitede de oldukça rahat edersiniz. Üstünde soru da çözersiniz. Başka ne isteyesiniz ki bir tabletten? En önemli özelliği üstünde soru çözmek ve not almak zaten. Kalemi de içinde geliyor. Alıp geçin sonra teşekkür edersiniz.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı