Aşık Olduğum Kızın Nişanlanması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
9 Mart 2017
Mesajlar
1.888
Çözümler
12
Merhaba. 23 yaşındayım. Niğde'de yaşıyorum. Niğde Bor'da yıllarca peşinden koştuğum bir kız var. Onu deliler gibi seviyordum halen daha seviyorum. Ancak beni reddetti. Yoğun uğraşlarıma ve ısrarlarıma rağmen elde edemedim onu. Yaklaşık iki yıldır kendisi ile hiç konuşmadım. Dün nişanlanmış. Facebook profilinden resimlerini gördüm nişan gecesinden kalma. Yıkıldım. Şu an kızı ve kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Aklımı yitirmek üzereyim. Lütfen bana yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın öyle bir şey yapma bir kızı bin kişi ister bir kişi alır seninde kaderinde başka birisi vardır, merak etme her işte bir hayır vardır. Şu an o dediğini yapsan eline ne geçecek, hem sen onun mutlu olmasını istemez misin? O belki bu şekilde mutlu ve unutma ki senin de kaderinde başka birisi vardır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana şunu söyleyim her şey üst üste gelince "Allah hayırlısını nasip etsin" veya "olmuyorsa vardır Allah'ın bir bildiği" veya "Allah nasip etmediyse daha iyisini verir" edasıyla söylenen kelimeler cidden rahatlatıyor. Bütün derdimi, tasamı, sıkıntılarımı alıp gidiyor. Umarım senin için de aynı şeyler oluyordur. Sıkma tatlı canını hayat devam ediyor ve dilerim ki umarım günün birinde istediğin gibi biri ile birlikte olursun.
 
İnanmayacaksın ama aynı olay 1 hafta önce başıma gelmiştir. Ama sor umurumda mı hayır ben gereken her şeyi yaptım ancak olmadı başkasını seçti. Seçtiği kişi benden daha mı iyi hayır ancak aşk bu insanlar olmadık kişilere olmadık zamanda aşık olabiliyor saygı duymak gerek. Bende senin gibi facebooktan öğrendim ve bende 2 yıldır görüşmüyordum fotoğraflarını gördüm :D Seninle Yaşımızda aynı bence çok takılma bu kadar ben gülüp geçtim hatta mutlu olmasına sevindim. Önümüzde uzun yıllar var daha kimlere gelecek... İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı