ramazanmelih1250
Hectopat
- Katılım
- 11 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 265
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Sistem.
RAM CL22 olduğu için 112 TL daha verip CL16 bir RAM alınırsa sistem tam olarak 19.005 TL oluyor.
Kaçırdığım bir şey mi var? Fiyat sadece bana mı ucuz geldi?
Yeni bilgisayarı yaz tatili başladığında almayı düşünüyordum. Eğer gerçekten ucuzsa bu fiyata hemen alınır mı?
RAM'i G.Skill SSD'yi Kioxia yaparsan alınır.
Kaçırdığın bir şey yok ama 5600 yapıp almanı tavsiye ederim. Özelleştirmeler de var tabii. Benzer bir sistem 1 hafta önce 18K'ya satılmışken bu sana neden ucuz geldi anlamadım.
Benim gördüğüm 4060 sistemler hep 20 - 25 bin arasındaydı o yüzden ucuz gelmiş olabilir.
SSD neden Kioxia olsun ki? 84 TL farkla daha hızlı bir SSD değil mi Netac?RAM'i G.Skill SSD'yi Kioxia yaparsan alınır.
O kadar bütçem yok.25 bine 4060 Ti sistemler var.
SSD neden Kioxia olsun ki? 84 TL farkla daha hızlı bir SSD değil mi Netac?
O kadar bütçem yok.
Kioxia dram'i olduğu için daha hızlı. Dram olmayan ssd'lerde hızın 400e düşüyor dram varsa düşmüyor diye düşün.Benim gördüğüm 4060 sistemler hep 20 - 25 bin arasındaydı o yüzden ucuz gelmiş olabilir.
Netac marka önermem. Kioxia yapın ileriki zamanda bir de SSD ile alakalı sorun yaşamayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.