S22 vs S23 FE vs S21 FE

Arkadaşlar konu başlığında bahsettiğim gibi bu 3 telefon arasında kaldım.
S22 için bataryası cok kötü diyorlar.
S23 FE de ekran kalitesi ve kamera biraz daha geride galiba.
Temel amacım oyun değil günü kurtarsın fotoğraf çekiyim yeterli, aslında S22 çok içime sinmişti elde tutması daha iyi hem ama günü çıkartamadı yönünde söylemler var ama güncellemelerle düzeltildi diyorlar bilemedim. Ki şu an da kullandığım telefon Vestel V6 her türlü bir çağ atlayacağımı düşnüyorum ve onun bataryasi 3000 mAh falandı o bile günü kurtarıyordu ama işlemcisi yettiği kadar şimdi S22'nin işlemcisi güçlü olduğu için ve 120Hz olduğundan dolayı çok arada kaldım fikirlerinizi bekliyorum.

S22 sizin kullanımız için gayet uygun baktınız 120Hz de batarya yetmiyor(bana yetiyor)60Hz'e alırsınız o zaman bütün problemler ortadan kalkar S22 dediğiniz cihazlardan hepsinden daha premium.

Cidden o kadar mı kötü bataryası ya :/

Yok dostum eskidendi o şu an iyileştirmeler var kendim kullanıyorum hatta kendisine inceleme yazmıştım onu okuyunuz.
 
O ısınma işi artık agır işte kaldı, ne 8 Gen 1 ne Exynos 2200 artık hafif yükte ısınmıyor. Orta yükte de kabul edilebilir derecede.

Aynı çekirdeği farklı hızlarda kullanıyorlar ve 8+ Gen 1 TSMC, 8 Gen 1 Samsung üretimi. GPU olarak da hız dısında özellikte çok farklari yok, performansta da stabilite hariç yakınlar. 8 Gen 1 üretimi kotü oldugu için stabil kalamıyor.
Yani aslında asiri farkli yongalar değiller. Qualcomm"un başının ağrımaması için ürettirdigi, 8 Gen 1'in daha sorunsuz versiyonu diyebiliriz.
Özetle 8 Gen 1 alıp işimi şansa bırakmak istemezdim. Tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Şahsen 8 Gen 2 çipsetli Z Fold 5 aldım geçtim.

Birisi bir ürün alıyor, şansı yaver gidiyor, sorunsuz kullanıyor diye her şeyi göz ardı edip savunuyor sorunsuz cihaz diye.
 
Özetle 8 gen 1 alıp işimi şansa bırakmak istemezdim. Tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Şahsen 8 gen 2 çipsetli Z fold 5 aldım geçtim.

Birisi bir ürün alıyor, şansı yaver gidiyor, sorunsuz kullanıyor diye her şeyi göz ardı edip savunuyor sorunsuz cihaz diye.

1-herkesin o bütçesi olmayabilir
2- (S22 hakkında söylüyorum) hadi biz ekran süresi en az 4 saat dedik hadi biz yalan diyoruz atıyorum fotoğrafları onlar yalan söylemez.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240220_014030_Device care.jpg
    Screenshot_20240220_014030_Device care.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20240220_014025_Device care.jpg
    Screenshot_20240220_014025_Device care.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20240220_014014_Device care.jpg
    Screenshot_20240220_014014_Device care.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 42
1-herkesin o bütçesi olmayabilir
2- (S22 hakkında söylüyorum) hadi biz ekran süresi en az 4 saat dedik hadi biz yalan diyoruz atıyorum fotoğrafları onlar yalan söylemez.
1- Ben de isterim herkes ne istiyorsa alsın çünkü her insan hak ediyor ama günümüz şartlarından ötürü, bütçesi olmayan almasın. İstese de alamaz zaten. Ben de gidip 54k para basmadım. 9 takside böldürdüm. Şu an Samsung Türkiye'de 74k'dan başlıyor fiyatı.

2- Vatan savunur gibi neyi savunuyorsun anlamış değilim. Dediğim gibi teknoloji işi şans işi sende durumlar iyiye gidiyor diye herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok. Sadece S22 için değil, tüm teknolojik aletler için durum bu. Senin adına sevindim açıkçası sorun yaşamadan güzelce kullanıyorsun telefonu.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı