Satranç için taktik önerisi

KEPAP06

Decapat
Katılım
22 Şubat 2023
Mesajlar
832
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben satranç oynamayı seviyorum. Biraz da açılış taktik biliyorum ama benim öğrenmek istediğim birkaç taş feda ederek taşlarımı güzel konumlandırmam. Böyle birkaç taktik biliyorsanız söyler misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açılışta istiyorum yarın turnuva varda.

Hocam bir tık o***** açılışı olacak ama london ve vezir gambiti öğrenmeye çalışın bir de şah gambiti oynaması zor gelebilir ama rakibi de çok zorlar siyah için sicilya deneyebilirsiniz ya da şah hint D4 gelirse oynanabilir düz E4 E5 de oynayabilirsiniz.
 
Hocam bir tık o***** açılışı olacak ama london ve vezir gambiti öğrenmeye çalışın bir de şah gambiti oynaması zor gelebilir ama rakibi de çok zorlar siyah için sicilya deneyebilirsiniz ya da şah hint D4 gelirse düz E4 E5 de oynayabilirsiniz.

Yarın turnuvada beyaz olacağım büyük ihtimal bugün en son siyah la oynadım.
 
Açılışta istiyorum yarın turnuva varda.



Var mı bildiğiniz güzel bir taktik.
Gerçek satranç turnuvaları izleyebilirsin benim arkadaşım öyle gelişmişti, at kullanmayı öğren atı güzel kullanırsan filden daha değerli hale geliyor. Chees.com da var onuda oynayabilirsin maçtan sonra detaylı analizleri var güzeldir.
 
Gerçek satranç turnuvaları izleyebilirsin benim arkadaşım öyle gelişmişti, at kullanmayı öğren atı güzel kullanırsan filden daha değerli hale geliyor. Chees.com da var onu da oynayabilirsin maçtan sonra detaylı analizleri var güzeldir.

1 kere gösteriyor chess.com

London deneyin o zaman vezir gambiti merkez için güzel ama dikkatli olmanız lazım bu açılışlarda.

Zor mu peki engellerse ne gibi sıkıntı yaratıyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı