GTX 1080 Tİ özel soğutmalı modeller beklenmeli mi?

Newaccm

Hectopat
Katılım
13 Mart 2017
Mesajlar
58
Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle. Sorum şu malum GTX 1080TI ekran kartı satışa sunuldu. Şu anda sadece FE modelleri satışta. Sizce diğer markaların özel soğutmalı modellerini beklemeye değer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda kullandığınız ekran kartı çok büyük performans sorunları yaratmıyorsa beklemekte fayda var. Çıkacak kartların hem overclock ile hızlarının az da olsa yüksek olma ihtimali var hem de soğutma tarafında daha iyi çözümler gelecektir.
 
Mini-tower kasa kullanmıyorsanız beklemelisiniz. Hem daha ucuz olurlar hem de daha iyi soğutma performansı sağlarlar daha az ses çıkararak. Beklemek istemiyorsanız ama FE alabilirsiniz. Performanslar aynı sonuçta.
 
MSI ve başka iş ortakları 1080Ti için özel soğutmalı hatta daha yüksek frekanslı modelleri duyurmaya başladılar. Founder's Edition kartlar güzel ama şahsen küp sistem toplamıyorsam özel soğutmalı kartı alırım. 1080 Ti alacak kullanıcının bütçesi zaten var, orada daha hesaplı modeli değil, daha güçlü ve iyi soğutmalı modeli tercih eder. 1070 ve üzerindeki kartlarda ucuz model bakılmaz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı