Ertuğ Evrekli uzaktan eğitim paketi nasıldır?

Mehmet2839

Decapat
Katılım
2 Şubat 2022
Mesajlar
128
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ertuğ Evrekli'nin 6 haftalık eğitimi sizce iyi midir?
Almamın sebebi bilgisiz olmam yani ne yiyecegim, ne yapacağım bilmediğim için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ertuğ Evrekli'nin 6 haftalık eğitimi sizce iyi midir?
Almamın sebebi bilgisiz olmam yani ne yiyecegim, ne yapacağım bilmediğim için.
Ertuğ Evrekli bir hocadır. Kendisini severim. Bilgisi vs. güvenilirdir. Ama genel olarak bu tür hocalarda hazır program olduğunu düşünüyorum. Aslında size özel diye söylüyorlar ama senin hedefine göre hazır planları atıyorlar. Problemine göre 1-2 değişiklik gösteriyor. İnternet bir nimet. Bence kendi kendine araştırıp bir şeyler yapmaya çalışırsan daha güzel oluyor.
 
Ertuğ evrekli bir hocadır. Kendisini severim. Bilgisi vs. güvenilirdir. Ama genel olarak bu tür hocalarda hazır program olduğunu düşünüyorum. Aslında size özel diye söylüyorlar ama senin hedefine göre hazır planları atıyorlar. Problemine göre 1-2 değişiklik gösteriyor. İnternet bir nimet. Bence kendi kendine araştırıp bir şeyler yapmaya çalışırsan daha güzel oluyor.

Kafam çok karisiyor hele yemek kısmında hiçbir şey yapamıyorum bir düzen oturtamiyorum.
 
Yokda isterseniz buradan sorularinizi yazın ben hepsini cevapliyim.

Ben şimdi satın alımı yaptım maile madde şeklinde yazılar geldi 6 haftalık vb size de geldiğini düşünüyorum size hazırlancak falan bir de destek hattının numarasını verdiler ben şu an aldım ama bana ne zaman program yazılacak? Ve benden fotoğraf falan istenicek mi?
 
Ben şimdi satın alımı yaptım maile madde şeklinde yazılar geldi 6 haftalık vb size de geldiğini düşünüyorum size hazırlancak falan bir de destek hattının numarasını verdiler ben şu an aldım ama bana ne zaman program yazılacak? Ve benden fotoğraf falan istenecek mi?

Sen WhatsApp'dan ulascan ve bilgi vercen sonra uygulamaya kayıt olcan orada rapor doldurcan işte kilo ölçümler filan.
Onu gönderince onlar hazirlicak programı filan uygulamaya yuklucek orada zaten sen goruyon.
WhatsApp dan ulaşınca zaten onlar sana soylicek ne yapılacağını fotoğraf konusunda da raporda isteniyo vermek istemiyosan söylersin onu konuşursun.
Bu arada mail banada geldi.
 

Geri
Yukarı